Lehetséges, hogy húgycsőgyulladás?
Figyelt kérdés
Ritkán, de előfordul nálam az ilyen, hogy vizelés közben a péniszem alsó részénél kicsit csípő szúró érzést tapasztalok. Addig nem volt ilyen amíg nem vizeltem erekcióval(ez tegnap volt), azóta volt olyan amikor nem fájt, de utána visszatért. Nem váladékozom, vagy ilyesmi! Egyébként lázam is van, és az ízületeim is fájnak, influenzám van azt hiszem. Lehet, hogy köze van hozzá? Orvoshoz azért nem akarok menni, mert félek, hogy esetleg erekcióm lesz, és eléggé égő lenne. Amúgy 14 éves vagyok!2012. márc. 29. 09:47
1/2 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Orvoshoz el kellene menned, mert ő jobban tudná, hogy mi a bajod. Az erekció pedig nem ciki!!!
Nem értek a férfi testhez, de lehet, hogy hólyaghurutod van.
A mezei zsurló tea jó ilyesmikre, íme a link hozzá:
DE MENJ EL ORVOSHOZ MINDENKÉPPEN!!!!!!!!!!!!
2/2 A kérdező kommentje:
Már nem nagyon aktuális a dolog! Voltam orvosnál, a Monural segített( 3 keresztes volt a vizeletem és 2 Monural tasak segített csak). Azóta felváltva iszom a mezei zsurló és cickafarkfű teákat!
2012. ápr. 6. 13:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!