Kisfiam amikor csak lehet elblicceli az intim mosakodást. Erre balanoposthitist kapott?
nem szabad ijeszgetni és szeritem itt az apa beszéljen vele
modja meg neki h ez egy alap dolog hoza fogszokni pont ezert mer szegyelős az ap figyeljen rá párszor
Most egész nap attól rettegett, hogy a doktor bácsi le fogja vágni. Ezt kérdezgette. Próbáltam megnyugtatni, hogy nem vágja le, de a bőrt fel fogja húzni valószinüleg, és az fájni fog neki. Ez is történt. Ezért most fogadkozik, hogy bizony megmossa ezután mindig. És jajj, csak apának el ne mondjam, mert ő bizony szégyenli. Mondtam neki, hogy ha engedi, és sírás nélkül, összeszorított foggal nem oda-oda kapva elviseli, hogy lekezelem, akkor nem mondom el apjának. Apja 1 hét múlva jön haza, tehát ennyi idő alatt még ki lehet kezelni, ha rendesen le tudom neki ápolni. Nehezítő körülmény, hogy mivel kicsi fiú, így a pénisze sem nagy, ráadásul összegömbölyödik, próbálja védeni a fájdalomtól, mikor a lehető legóvatosabban húzom fel neki rajta bőrt, hogy lekezeljem. Fáj neki, és még ott a szégyenlőssége is.
A lányokat is említettem neki, de még nem érdeklik, csupán vállat von erre, és azt mondja, neki nem kellenek lányok, amúgy sem akar nyálat cserélni, az undorító. (csókólózni)
Apja külföldön van, nagypapa az egyik meghalt már, a másik nagyon messze van. Még az öcsém lenne, de ő is külföldön van. Más férfitagja nincs a családnak.
A gyerek megigértette velem, hogy nem mondom el apjának, hogy mi lett a kukackájával. Megigértem neki, hogy ha szépen kezeljük, meggyógyul, és utána is mindig mossa, akkor nem szólok neki.
De apja is próbálta már többször is megmagyarázni neki, hogy ez fontos, olyan, mint a fogmosás (arra nagy nehezen sikerült rászoktatni) nem lehet elhagyni. De most kiderült, hogy jó ideje csak imitálja a mosakodást. Pedig szúrópróbaszerüen mindig ellenörzöm fürdés közben. De persze egy 8 évesnél már nem minden este vagyok ott végig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!