Most mi van a herém fölött?
A bal herém fölött mintha az ondó vezeték nagyobb volna. S több ér futna mint amennynek lennie kéne. A jobb fölött alig tapintható. Erőlködésre vagy önkielégítése még jobban megvastagodik. 17 éves vagyok. Kicsit meg vagyok rémülve nem tudom most mi van.
Na most mit csináljak?
semmit ez teljesen természetes, de nem értem hogy honnan tudod hogy több ér van bemmi mint amennyinek kéne. Csak nézd meg a jobb és bal kezedet ugyan annyi ér van benne? Nyugi nincs semmi bajod
18/L
Kösz a nyugatást. De annyira meg vagyok ijedve hogy varicocelém van (here visszér tágulat). Mert utána néztem interneten és majdnem rám illettek azok amiket írtak. Megvastagodott valami a "bal" here fölött. Nyomásra megnagyobodik, meg ilyesmi.
De remélem tényleg nincs semmi bajom.
Üdv!
A Varicokele-(here visszértágulat),a magas vékony férfiak betegsége,és a kamaszkori gyors növés is okozhatja.
A varicokelénél nem egy ér tágul meg,hanem nagyon sok a here körül,és azt szabad szemmel is látni lehet.Szerintem csak a mellékheréd duzzadt meg egy kicsit.Ha éjszaka jelentkeznek húzó tünetek a bal alhasad tájékán,fordulj urulógushoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!