Barátom péniszén piros folt jelent meg. Miez?
Figyelt kérdés
Tegnap együtt voltunk, orálisan is kényeztettem, és szex után poénból kérdeztem, hogy megharapjam? Mondta, hogy igen, így megharaptam a péniszét (természetesen nem erősen, cask megszorítottam picit). Ahogy személeltem egy piros foltot vettem észre rajta, ami ott volt (szóval nem a szemem előtt keletkezett), de tényleg két mp telt csak el. Ennyi idő alatt véraláfutás képződhet, ha esetleg megsértette a szorítás? Márhogyha képződhet véraláfutás? Vagy ez más? Segítsetek!2009. jún. 13. 15:35
1/1 anonim válasza:
hát sztem ez vmi betegség.. herpesz ? :/ ne b*sszatok le de nem jut eszembe a neve.. sztem nézz utána a neten ahol képek is vannak, és ott tuti hogy megtalálod amit kerestél.. de sztem menjen el orvoshoz az majd felír gyógyszert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!