Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan ápoljam a péniszem?

Hogyan ápoljam a péniszem?

Figyelt kérdés
sokat is maszturbáltam és sebes lett a farkam tőle és kiskoromba maszturbáltam és sebes lett a péniszem :S sokszor lekapartam és most hülye fehér heg maradt a helyén ez el fog múlni? Meg van egy rész ahol olyan mint ha meg lenne repedezve a bőr hiába kenek rá testápolót ugyan olyan marad ez mi lehet ? meg van egy kicsi barna folt de az már születésem óta :S most idősebb vagyok és nem adjam így oda egy csajnak! :D meg semgma van a makkom peremén de azt el tudom tüntetni:)

2012. márc. 21. 22:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyen hülye kérdést még nem olvastam. Passzolom hány éves lehetsz de szerintem menj dokihoz és majd ö segit :)
2012. márc. 21. 22:16
 2/2 anonim válasza:

Doki...doki...doki...doki...

Igen, mert a dokik aztán komolyan veszik az ilyet és ők aztán mindig önzetlenül segítenek. Hát persze... Vagy kinevetnek (még ennél mérföldekkel komolyabb problémákkal is) vagy nem tudják még ők sem a megoldást csomó mindenre, mert mondjuk anno nem tanulta, a többit meg lesz@rja: semmi logika, semmi önszorgalom, utánajárás, egyedi kezelési módszerek... nagy lóf@asz

Na jó ilyen kis semmiségekre lehet ajánl valami kenceficét azt menj amerre látsz! Jöhet a következő páciens, a futószalagon...

Persze, tisztelet a kivételnek, csak a "kivétellel" nekem még nem nagyon volt alkalmam találkozni...

2012. márc. 23. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!