Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet ez? (több lent)

Mi lehet ez? (több lent)

Figyelt kérdés
Kis piros pont a pénisz tövénél. Kinyomtam olyan váladék jött ki mint a pattanásból, most már nem olyan piros és kisebbnek tűnik. Mi lehet ez?
2012. márc. 21. 21:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
valószínűleg tényleg csak egy pattanás volt
2012. márc. 21. 21:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Most lefürödtem és észrevettem, hogy a közepe kicsit mintha meg száradt volna... (elég hülyén hangzik), és újra ki lehetett nyomni megint ilyen fehér szar jött ki belőle (mint a pattanásnál) aztán most a közepén olyan mintha kis vágás lenne... :S Először nagyon megijedtem, azt hittem szifiliszes vagyok, ami elég elképzelhetetlen, mert 15 vagyok és még nem voltam lánnyal, (még barátnőm sem volt), szóval kicsit rémült vagyok, most majd tuti nem tudok aludni... :S Kérlek valaki nyugtasson meg!!!! :'(
2012. márc. 21. 22:15
 3/12 anonim ***** válasza:

nyugi, simán lehet pattanásod ott is

vagy szőrtüsző vacakol veled

borotválod?

nem tűnik semmi vészesnek az, amit leírtál, relax :)

2012. márc. 21. 22:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem szoktam borotválni nem szeretem, ha teljesen csupasz mert utána ha nő akkor szurkál... Inkább ollóval olyan méretre vágom, hogy kicsi legyen, de ne szurkáljon... Most nincs ott az a kicsi száraz a közepén, helyette most úgy néz ki, hogy a közepe kicsit mélyebben van... :SSSS azért engem nagyon idegesít...:(
2012. márc. 21. 22:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Jaaj... nagyon pörgök.. :S
2012. márc. 21. 22:33
 6/12 anonim ***** válasza:
hát ha ennyire kikészít, akkor mutasd meg dokinak, hátha ő meg tud nyugtatni
2012. márc. 21. 22:33
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom hogy kikészít csak nyugtalanít, mert nem szoktam beteg lenni... már nem is tudom mikor voltam utoljára beteg, aztán momst pont ez? :( Szerinted nem szifilisz, ugye?
2012. márc. 21. 22:37
 8/12 anonim ***** válasza:

nem, szerintem nem az

azt nem osztogatják ilyen könnyen (értsd: azért csinálnod is kellett volna valamit, te meg azt írtad, hogy: "és még nem voltam lánnyal, (még barátnőm sem volt)")

szóval szerintem lassan próbálj meg elaludni, és reggelre szerintem már jobb lesz

2012. márc. 21. 22:41
 9/12 A kérdező kommentje:
Értem nagyon köszi! Az alvás még nem ilyenkor szokott jönni nálam... :)
2012. márc. 21. 22:43
 10/12 A kérdező kommentje:
Az elképzelhető hogy valami megcsípett?
2012. márc. 21. 23:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!