2/3 anonim válasza:
Én is így jártam. Én az alábbit tettem, ami segített (3-4 hét alatt.)
- Elkezdtem úszni járni. Először 2-3 naponta 20-30 percet, aztán napi ritmus lett belőle.
- Koncentráltam arra, hogy ne kattogjak olyan problémán, amire nem vagyok hatással vagy nem tudom megoldani.
- Mivel fizikailag lefárasztottam magam, az alvással nem volt gond.
- Fittebb és kipihentebb lettem. Megtanultam "elvonatkoztatni" és nem rágódni olyan dolgokon, amin nem tudok változtatni.
A merevedési gondjaim megszűntek, de idő kellett hozzá. Ha lánnyal voltam, akkor a kék kapszulát használtam (ügyeletes urulógus írta fel) de összesen 4 tabletta volt szükséges. Így is drága volt :).
3/3 anonim válasza:
Szabadulj meg a lelki bajoktól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!