Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mért fáj a nyakam ha elfordítom?

Mért fáj a nyakam ha elfordítom?

Figyelt kérdés
kb 3-4 napja ha elfordítom a nyakam jobbra, akkor néha fáj. megerőltetés? (csak az ált. 1-2 napnál nem tart tovább) vagy mi lehet? v. nem kell vele foglalkozni?
2009. jún. 11. 23:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Bemerevedtek a nyakizmaid, ennek rengeteg oka lehet, pl front, de akár stressz is. de az is elképzelhető, hogy a nyaki csigolyákkal nincs valami rendben, főleg, ha idősebb vagy. próbáld masszírozgatni magadnak izomlazító krémekkel. ha nincs javulás, menj el a háziorvosodhoz, majd ő beutal a megfelelő szakrendelésre, ahol kivizsgálják.
2009. jún. 12. 00:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet elaludtad picit az izmot.
2009. jún. 12. 00:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Én múltkor egyszer elaludtam a nyakam, reggel teljesen "kicsavarodott fejjel" ébredtem, és nekem utána legalább egy hétig még fájt nagyon, egyáltalán nem tudtam elfordítani. Lehet hogy te is csak elaludtad, masszírosgasd, nyomkodd egy kicsit, nekem az mindig jól esett.
2009. jún. 12. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!