Lehet, hogy a kamaszodás miatt izzadok ennyire? (többi lent)
16 éves fiú vagyok, és észrevettem, hogy kb fél éve, főleg a hónaljamnál nagyon izzadok. De nem csak ha pulóver meg kabát van rajtam. Már akkor is ha csak felveszek egy pólót. Fürdés után is: 2-3 perc múlva már elkezdek izzadni hónaljból. Mitől lehet ez? Lehet, hogy csak a kamaszodás miatt? Mert eddig nem volt ilyen problémám. Sok fajta izzadásgátló dezodort kipróbáltam már, egyik se nagyon hatott. Mi lehet a baj?
Előre is köszönöm!
Igen,de van egy Solution Antisudorica nevű vény nélkül kapható izzadás gátló szer,ami pár száz talán 300 ft és igen jó.Fürdés után kell használni,szárazra törlöd magad és este utána bekened vékonyan aztán reggel sima sprayt használsz.Aznap borotvált hónajra nem szabad használni kicsipné.
Én is nagyon izzadtam aztán kipróbáltam és bejött,este bekentem aztán reggel sprayt használtam,egy napot kihagytam és nem izzadtam erősen,így hetente kétszer használtam csak,mára elég egy hét.Egy napot azért mindig hagy ki.
Igen jól értetted este bekened solutinon antisudoricával fürdés és törölközés után,majd reggel sima spray,dezodor,vagy parfüm amit haszálsz.Ha nem borotválod naponta ,mert van aki ezt teszi,akkor minden nap is használhatod akár.De jobb ha egy szünnapot beiktatsz.De hasra,hátra is lehet vékonyan felkenni,ha ott is izzados.Nekem bevállt.
Egy napot haddj ki és nézd meg milyen hatást fejt ki nálad,és magad látni fogod,érezni hogy minden nap kell használni,vagy elég ha kihatsz egy-két napot.Addj neki egy hetet hogy van e hatása.
Remélem neked is bejön,sajnos van akinek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!