Megütöttem a heréimet és vérzett. Lehet belőle nagy gáz?
Esetleg kérdezd meg itt: orvostudakozo.hu
Véleményem szerint pár nap alatt elmúlik és nem lesz probléma. De nem árt nézegetni, és időnként vizsgáld meg (amúgy is javasolt), hogy nem érzel-e valamilyen elváltozást, csomót stb. Ilyenkor sürgősen orvoshoz kell fordulni!
Elég hetente megvizsgálni, most várj pár napot, hagyd gyógyulni.
Hali!
KIVÉRZETT???
Mi? Hol? Melyik? :-o
_ Mit tettél utána, hogy ezt felfedezted?
_ Akkor hogy voltak a heréid ill. most hogy vannak? Most mi a helyzet?
_ Milyen erősen vérzett és milyen színű volt a vér?
_ Vmiféle sérülést fedeztél-e fel a külső nemi szerveid vmeikének felszínén?
_ Hány éves vagy?
Üdv: EE
A bal herém.
-Megmostam és próbáltam hűteni
-Akkor nagyon fájtak, most már jobb - szerencsére csomót sem érzek
-Nem vérzett erősen, de a fehér alsóneműn rendesen észre lehetett venni a vérfoltokat.
-Felületi sérülés, horzsolás látszódik.
35 vagyok
Hali ismét!
_ Akkor nem is a heréd vérzett, hanem a herezacsid? Vagy annál azért mélyebb volt a sérülés?
_ Be nem kented semmivel?
Amennyiben felszíni a sérülés, és a fájdalom is múlófélben, akkor talán nincs annyira nagy baj, viszont azért egy komolyabb heresérülést kizáró teljeskörű here-UltraHang nem árt6, arra az esetre, ha továbbra is paráznál, ill. megmarad az érzékenység és a fájdalom, vagy vmi, ami azelőtt nem volt.
De ha megsérültél ott 1x a kerékpár által, akkor nem kéne amúgy se vixxaülsz a nyeregbe!
Am. meg vigyázz magadra! Egyik jelenlegi kollégám szegény pont ugyanígy kaszabolta össze fitymáját serdülőkorában! Ő így szerzett LSA-t (Lichen Sclerosis et Atrophicus-betegséget), amely nála súlyossá fajult, és lega 3 műtétje volt utána, a legutolsó is TKM (Teljes KörülMetélés) volt, mert az addigi helyreállító-preventív műtétek ellenére a betegség tovább rontotta am. is xar helyzetét, így nem maradt sajna más megoldás.
Kerüld az ilyen szitukat ezentúl, és inkább később a célba, mint korábban a vesztedbe... (sérülésbe v. a halálba)! Nem vicc! ((:-o
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!