Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem nő a péniszem? (lent)

Miért nem nő a péniszem? (lent)

Figyelt kérdés
18 leszek a nyáron és még csak 13 centi a péniszem merev állapotba...nyugalmi állapotba meg valamikor összemegy kb 6-7 centire is :ss 4 évesen volt egy lehúzó műtétem mert nem vették észre h nem szállt le rendesen a jobb herém.:ss ennek lehet valami köze hozzá?? sokat szoktam maszturbálni is de már max egy héten 1-szer. vagy nem is maszturbálok.
2012. febr. 26. 15:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Max. azt érezni belül, hogy böködi a méhszájat. :S

Ami elég rossz, bár olyat is hallottam már, hogy valaki azt élvezi.

2012. febr. 27. 17:58
 12/13 A kérdező kommentje:
am ha valakit érdekel privátba küldök egy képet és meg látjátok h mien is valójába...
2012. márc. 2. 18:39
 13/13 anonim válasza:

Az indiaiak 3 féle méretet azonosítanak a kukac és a puni méretében, és a férfi lehet nagyobb mint a nő, de fordítva nem. te a nyúl típusú pasi vagy, hozzádvaló nőt kell keressél. fogsz találni.

Az enyém 17 cm és kb 6 cm átmérőjű, de nekem gond volt mindig a szűkebb nőket kielégíteni. egyszerűen nem ment be, vagy annyira feszült hogy fájt már. És párszor előfordult hogy elsültem mire betuszakoltam volna. és sokszor leállítanak, miközben belejövök, hogy már a méhszájat töfködöm. Na köszi szépen, a nagy farok sem túl jó mindig. viszont igy is volt olyan nőm, aki megkérdezte hogy bent van-e már? Neki akkora p*nája volt hogy egy kamion meg tudott volna benne fordulni..

2014. ápr. 13. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!