15 éves fiú vagyok (majdnem 16). Még nem volt magömlésem. Valami baj lehet velem?
Ez tényleg lehet probléma, amit én ajánlok, ha a szüleiddel bármelyikkel vagy egy felnöttel a családból vagy akárhonnan vagy olyan jóba hogy ezt elmond nekik akkor kérd segítségüket, hogy menj el orvoshoz.
Ha ilyen személy nincs, akkor ha esetleg a háziorvosoddal jó kapcsolat van akkor oda fordulhatsz. ha oda sem mennél, akkor pedig urológust kell felkeresned. két lehetöség van vagy bemész az sztk-ba urológushoz, vgay keresel praxist a környéketeken.
Jobb ha most elmész mert lehet csak kisebb hormon probléma most, késöbb meg sújosabb probléma is lehet, mikor gyereket akarsz. Szóval mindenképpen az urológus az aki ezel foglalkozik.
nem lehet hogy azért, mert folyamatosan masztizol?
nekem se volt még soha.. de én segítek magamon mielött megtörténne
Kedves Kérdező!
Mindenképpen alapos kivizsgálást javaslok. Ha nem érte sérülés a heréidet, s nem volt gyulladásod, vagy néhány éven belül mumpszod, akkor is lehet genetikai probléma a háttérben.
Keresd fel a háziorvosod, s ő majd beutal a megfelelő helyre.
Üdv: dr. Szalai Krisztián
De egyébként a serdülőkori változások elkezdődtek már nálad? Gondolok a hímvessző hosszabbodására, vastagodására, szőrösödés, mutáció...Mert ha ezek megvannak, akkor tényleg lehet valamilyen probléma! Ha nincsenek, akkor lehet, hogy csak tényleg (nagyon) későn érő típus vagy, és majd csak ezután fognak megjelenni!
De az orvos nem harap, szóval nyugodtan elmehetsz a problémáddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!