Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15 éves fiú vagyok (majdnem...

15 éves fiú vagyok (majdnem 16). Még nem volt magömlésem. Valami baj lehet velem?

Figyelt kérdés
Egy hónapon belül már 16 leszek. Nektek van hasonló tapasztalatotok? Nem sokkal fiatalabb korban kellene elkezdődnie? Kihez fordulhatnék? Szerintetek csak későn érő típus vagyok? Azért ez már nagyon későn érőnek számít, nem? Félek, hogy valami bajom van. Mit tegyek? Ja, egyébként szoktam maszturbálni, de nem jön ki semmi. :(
2009. jún. 6. 14:01
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez tényleg lehet probléma, amit én ajánlok, ha a szüleiddel bármelyikkel vagy egy felnöttel a családból vagy akárhonnan vagy olyan jóba hogy ezt elmond nekik akkor kérd segítségüket, hogy menj el orvoshoz.

Ha ilyen személy nincs, akkor ha esetleg a háziorvosoddal jó kapcsolat van akkor oda fordulhatsz. ha oda sem mennél, akkor pedig urológust kell felkeresned. két lehetöség van vagy bemész az sztk-ba urológushoz, vgay keresel praxist a környéketeken.

Jobb ha most elmész mert lehet csak kisebb hormon probléma most, késöbb meg sújosabb probléma is lehet, mikor gyereket akarsz. Szóval mindenképpen az urológus az aki ezel foglalkozik.

2009. jún. 6. 14:34
 2/10 anonim válasza:

nem lehet hogy azért, mert folyamatosan masztizol?

nekem se volt még soha.. de én segítek magamon mielött megtörténne

2009. jún. 6. 17:24
 3/10 A kérdező kommentje:
De nekem semmi sem jön ki soha, nemcsak normál magömlésre gondolok. Nincs ondóm. Ez normális?
2009. jún. 6. 18:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mindenképpen alapos kivizsgálást javaslok. Ha nem érte sérülés a heréidet, s nem volt gyulladásod, vagy néhány éven belül mumpszod, akkor is lehet genetikai probléma a háttérben.

Keresd fel a háziorvosod, s ő majd beutal a megfelelő helyre.

Üdv: dr. Szalai Krisztián

2009. jún. 6. 18:19
 5/10 anonim ***** válasza:

De egyébként a serdülőkori változások elkezdődtek már nálad? Gondolok a hímvessző hosszabbodására, vastagodására, szőrösödés, mutáció...Mert ha ezek megvannak, akkor tényleg lehet valamilyen probléma! Ha nincsenek, akkor lehet, hogy csak tényleg (nagyon) későn érő típus vagy, és majd csak ezután fognak megjelenni!

De az orvos nem harap, szóval nyugodtan elmehetsz a problémáddal!

2009. jún. 6. 18:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az a baj, hogy nem nagyon merem megosztani senkivel ezt a problémát, de azt hiszem, hogy muszáj leszek beszélni erről valakivel. Kívülről nem látszik semmi furcsa rajtam, ugyanúgy átestem a serdülő koron, mint mások. Semmilyen "baleset" nem volt, szóval ezért érthetetlen, hogy miért nem volt még...
2009. jún. 6. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
nekem 12 évesen megvolt
2009. jún. 10. 15:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg későn érő vagy,még egy fél évet várhatsz, és ha addig sincs fordulj orvoshoz.Nem tudom azt se hogy milyen magasas vagy és hány kg,mert a kisebb növésűek később is érnek és hogy maszturbáltál e már?
2010. márc. 3. 13:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Fél évet még várj,ha alíg 160 cm vagy akkor a fejlettségeddel is összefügghet,
2010. márc. 3. 13:49
 10/10 anonim ***** válasza:
ne aggódj,néha előfordul a későn érőkkel ilyen,az öccsémnek 16,8 évesen jött össze,de ő elég pici is volt mondjuk magasság,súly szempontjából.
2010. márc. 3. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!