Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kicsi a hugyhólyagom vagy mi?

Kicsi a hugyhólyagom vagy mi?

Figyelt kérdés

ugye egy fiu, hogy ha nagyon kell már pisálnie képes kb fél percig locsolni folyamatosan..

én csak kb 5 mp -ig.. és olyan ciki mikor állunk a WCben, és állítólag már behugyozok, de csak pár mp-ig megy :(

2009. jún. 5. 14:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A húgyhólyag nagyon tágulékony szerv. Ha sokszor kell pisilned és keveset az lehet attól, hogy valami nyomja a hólyagot. Begyulladt prosztata pl. De az fáj is.
2009. jún. 5. 14:08
 2/6 A kérdező kommentje:

amióta az eszemet tudom ez így van .. szal gyulladás nem lehet

csak nagyon zavaró hogy amíg más brunyál 15-20mp ig én 3-5 :(

2009. jún. 5. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Ennél nagyobb problémád az életben sose legyen!

Prosztata gondok lehetnek esetleg. De mivel fiatal vagy nem tudom. Urológust kerestél már ezzel?

2009. jún. 5. 14:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor lehet a húgyhólyag méretpróblémája is, de én még ilyenről nem hallottam. Érdekes. Azért is lehet visszatartani sokáig a pisilést mert tágul a hólyag.
2009. jún. 5. 14:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy a vizeletkiválasztás nem megfelelő. Túl kevés vizeletet választ ki a veséd. Egy urológust megér nehogy baj legyen később.
2009. jún. 5. 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem az idő számít, hanem a térfogat. Deciliterben mérted már meg, hogy mennyi, ha nagyon, de nagyon kell? Lehet, hogy azért tart rövid ideig, mert erősebben nyomod.

Azt, hogy mennyire kell, befolyásolja még a hőmérséklet, idegesség, ilyesmik. Hidegben pl már kevesebb vizelet is erősebb ingert okoz.

2009. jún. 5. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!