Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Impotens lehet? (tobbi lent)

Impotens lehet? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
A parommal aktiv sexualis eletet elunk.Jol telyesit az agyban! Hamar gerjed. Viszont o mindig megszakitasos modszerrel vedekezett.Senkit sem ejtett meg teherbe! S elgondolkoztunk h lehet hogy nem kepes a gyerek nemzesre.
2012. febr. 19. 10:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ez lehet a véletlen is.
2012. febr. 19. 10:53
 2/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak nem tud róla, hogy hány nőt ejtett már teherbe?
2012. febr. 19. 10:53
 3/11 A kérdező kommentje:

jeleztek volna hogy " hej apa vagy! "

:))

nah de viccet fere teve tenleg senkit nem ejtett

impotencianak mik a jelei?mert neten nem sok ertelmes infot kaptam

2012. febr. 19. 10:58
 4/11 anonim ***** válasza:
Ez teljesen hülyeség. Az impotens az az amikor nem áll fel. Ráadásul hogy függne össze, hogy ha eddig nem volt nem is lesz?
2012. febr. 19. 10:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Ezt csak orvos tudja megmondani, ez nem azt jelenti, hogy impotens... Lehet, hogy pont szerencséje volt, vagy senki nem szólt, hogy terhes lett, elvetette, elvetélt, bármi lehet... Viszont ettől függetlenül, ha nem akartok babát, védekezzetek normálisan, mert ez nem működik mindig, és nagyon sokan esnek így teherbe, hogy azt hiszik, hogy majd ez beválik...
2012. febr. 19. 11:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Az én párom sem ejtett teherbe még engem megszakításos módszer mellett. 3 éve. Nem hinném, hogy ne lenne képes gyermeknemzésre, csupán nagy valószínűséggel az előváladékában nincs vagy nincs annyi hímivarsejt.

Itt is vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatok: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

2012. febr. 19. 11:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm pont így lett terhes, hogy a férfi meg volt győződve róla, hogy nem lehet gyereke, mivel már két nővel is így védekezett évekig. Az ismerőssel ezt meg is beszélte, hogy valószínűleg nem lehet gyereke (mivel az első nővel a baba projekt sem jött össze).

És láss csodát, az ismerős fél év után teherbe esett. Szóval ez semmit nem jelent. Vannak emberek, akik genetikailag nem passzolnak annyira, a gyerek is nehezebben jön össze.

2012. febr. 19. 13:33
 8/11 A kérdező kommentje:
amugy melekesen a spermium menyi ideig eletkepes?ugyertem tenleg vexejes 2 kozosules egymas utan ,megszakitassal?
2012. febr. 21. 11:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Tényleg az. :P A sima megszakítás is az, de ez így dupla kockázat, mivel valószínűleg így biztos jutna Beléd életképes spermium. (Mivel az előző aktus után nem ürül 100%-ban).

Megfelelő körülmények mellett úgy tudom, hogy akár 2 napig is életképes, nem megfelelő körülmények mellett szinte semeddig. (pl. a lepedőn)

2012. febr. 22. 20:30
 10/11 A kérdező kommentje:
olvastam h ha 2 aktus kozozt elmegy pisilni akor azal kiurul.ez igaz?
2012. febr. 22. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!