Impotens lehet? (tobbi lent)
jeleztek volna hogy " hej apa vagy! "
:))
nah de viccet fere teve tenleg senkit nem ejtett
impotencianak mik a jelei?mert neten nem sok ertelmes infot kaptam
Az én párom sem ejtett teherbe még engem megszakításos módszer mellett. 3 éve. Nem hinném, hogy ne lenne képes gyermeknemzésre, csupán nagy valószínűséggel az előváladékában nincs vagy nincs annyi hímivarsejt.
Itt is vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatok: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Egy ismerősöm pont így lett terhes, hogy a férfi meg volt győződve róla, hogy nem lehet gyereke, mivel már két nővel is így védekezett évekig. Az ismerőssel ezt meg is beszélte, hogy valószínűleg nem lehet gyereke (mivel az első nővel a baba projekt sem jött össze).
És láss csodát, az ismerős fél év után teherbe esett. Szóval ez semmit nem jelent. Vannak emberek, akik genetikailag nem passzolnak annyira, a gyerek is nehezebben jön össze.
Tényleg az. :P A sima megszakítás is az, de ez így dupla kockázat, mivel valószínűleg így biztos jutna Beléd életképes spermium. (Mivel az előző aktus után nem ürül 100%-ban).
Megfelelő körülmények mellett úgy tudom, hogy akár 2 napig is életképes, nem megfelelő körülmények mellett szinte semeddig. (pl. a lepedőn)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!