Mi az oka annak hogyha lehuzom a fitymámat és hozzáérek, akkor fájdalmas!?
A fenti válaszhoz.
Egyátalán nem biztos,hogy a gond az urológiára tartozik .
Lehet ez bőrgyógyászati,és magas cukor szint a vizeletben, is.Ne metéljünk már azonnal !:-)
Az előttem írt válaszhoz.
Kárörvendő vagy !! Miért örülsz egy kisfiú gondjának bajának.Jobb lesz neked attól ,ha levágnák neki?
Ne ezen humorizálj és élvezkedj !! Olvasgasd inkább a biológi ide vágó írásait.Az urológi területén is van fejlődés,csak nálad állt meg az idő !!
Hát régebben le tapadt a fityma a makkhoz kiskoromban... de erre kamilláztuk és a fürdőkádban a vizbe addig huztam amig felnem jött(rá 1 héttel)
lehet hogy azért van.....
És félek is miatta... És még valami... a vizben már probálltam hozzáérni de nagyon fájdalmas lehet hogy igazadvan hogy ugy jobb lenne de nem merem... mert hiddel angyon kellemetlen érzés...
"Kárörvendő vagy !! Miért örülsz egy kisfiú gondjának bajának.Jobb lesz neked attól ,ha levágnák neki?"
Nem vagyok kárőrvendő kébzeld nekem is levágták az-az körül metéltek mert fitymaszükületem volt és a szállón meg kicsúfoltak, hogy mocskos zsidó mert körül vagyok metélve. és én is kaptam rá kenőcsöt a lányokat csak viccből írtam de ha te jobban tudd akkor akkor nem írtam semmit mindenki vegye úgy.
27/27 !
Igen,tudok rá példát ahol nem nyisszentettek azonnal.
Sőt egyátalán nem .Pedig a fiúnak pisilési gondjai voltak .Igaz a gyógyulás nem 6 hét alatt történt.
De elmaradt a csonkítás .Mert végül is, ez is az.
@ Kérdező
Megijedtél az iménti hozzászólásoktól, ellenben azért, hogy megnyugtasd magad, érdemben SEMMIT nem tettél. 02.18-án @17:34-kor feltettem neked egy kérdéssort, de azokra nem válaszoltál még. Akkor így hogy nyugtassunk meg?
Amíg nem válaszolsz, továbbra is nyugtalan lexel.
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!