A párom péniszén van egy nagy dudor, nincs különösebb színe és azt mondja, nem fáj, el fog múlni?
Nem gondolom, hogy komolyabb baj lenne, itt szerintem egy kelésről van szó,ami nem tud kifakadni.
Mivel korábban is voltak ilyen problémái, valószínű, hogy erről van szó.
Nem hallottam még péniszrákról, ha erre gondolsz a komolyabb baj alatt. De jobb ha orvos is látja!!
hát hidd el előtte én sem hallottam péniszrákról, de ahogy beírtam a keresőbe ez fogadott:
és nagyon megijedtem:(
Hát akkor irány a Doki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jobb félni, mint megijedni.
Most akkor ezzel, Én is okosabb lettem, köszönöm a tájékoztatást, az ember mindig lát újat.
Azért ne gondoljatok egyből a legrosszabbra, de ne is halogassátok.
Írd meg majd mi volt a pároddal, akár privátban is.
Köszi, és minden jót.
Első hozzászóló vagyok.
köszönöm az együttérzést:)
nagyon nagyon remélem, hogy tényleg semmi komoly nincs:( főleg, mivel a barátom még csak 17... én 18 vagyok.
megkértem, hogy mutassa meg, hogy lássam, mennyire komoly a helyzet... tényleg hatalmas, nagyon megijedtem:( de azt mondta, nem fáj... nagyon szeretem a barátom, lassan egy éve vagyunk együtt és ő az első barátom... nem bírnám ki, ha valami baja lenne:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!