Ez normális 16 évesen?
Figyelt kérdés
Még csak 16 éves vagyok, viszont már most 22/9 cm a "méretem''. Ez normális? Vagy valami betegség?2012. febr. 17. 20:42
2/9 anonim válasza:
Mélynövésnek hívják.
Dany de vito is ebben szenvedett.
3/9 anonim válasza:
Örülj neki, viszont hátrányai is vannak. Nem betegség, de valószínűleg még tovább fog nőni, és hátrányai is lesznek veled. A túlságosan nagy hímvessző se jó.
5/9 anonim válasza:
Hát reméld, hogy nem nő nagyon tovább. Mert nekem 20/8al sokszor óvatosan kell bánjak, és nem vághatom be tövig. :(
6/9 A kérdező kommentje:
Már eddig is okozott problémát: pl amikor magyaron egy 20 éves helyettesítő nõ tartotta az órát, nagyon sexi volt és akaratlanul is beindult a masina... erre nem lehet mondani hogy telefon.:D Viszont egész órán felém, pontosabban egy kicsit lejjebb nézett lopva. Biztos nem tudta mire vélni:P
2012. febr. 17. 20:56
8/9 A kérdező kommentje:
Nem kamuzok!!!!!!!
2012. febr. 17. 20:59
9/9 anonim válasza:
Teljesen normális. Ne aggódj a méreted miatt, mert addig örülj, amíg van egészséges erekciód.
De amúgy mi az a 22/9? A 22-t azt vágom, hogy az a farkad hossza tőből. Na de a 9?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!