Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az baj ha 3. -as korom óta...

??.?? kérdése:

Az baj ha 3. -as korom óta kiverem? Most 13-om éves vagyok

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 15:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az biztos hogy nem úgy kell írni hogy 3-dikos! -.- (az előző kommentelőnek)az azt jelentené, hogy háromdikos..
2012. febr. 14. 14:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz tőled,korán kezdted ennyi,de legalább nem fog letapadni,főleg ha mosod is rendesen.Bár én amikor 7-9 évesek húzkodják,azt nem nevezném kiverésnek,hisz nincs mit kiverni,sokaknak még 13 évesen sem,azt mondanám olyan 11 éves kortól,hogy maszturbál,de aki korábban kezdi 11 évesen az csak játszadozik magával,és nem maszturbál még sehol se.
2012. febr. 15. 11:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Elnézést rosszul fogalmaztam,aki jóval 11 éves kora előtt kezdi el húzkodni a kukiját,mert csak kukiról beszélhetünk ekkor még,az csak játszadozik magával,az nem ver ki semmit és nem is maszturbál.
2012. febr. 15. 11:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Én azért nem mondanám, hogy nem lesz tőle semmi bajod, persze ez attól függ, hogy milyen gyakran csinálod. Én 12 évesen kezdtem, de nem ez a lényeg. ha túlságosan gyakran csinálod, egy idő után hozzászoksz, és nem örömforrássá, hanem egy mindennapi rítussá válik, mint a dohányosnál, hogy kaja után rágyújt. Ezzel az a baj, hogy mikor eljutsz oda, hogy valakivel szexuális kapcsolatod legyen, lehet, hogy nem fogod annyira élvezni, vagy erre is úgy fogsz tekinteni, mint egy teljesen mindennapi dologra. A szex lesz a lényeg, a kapcsolatok érzelmi oldala hidegen hagy, majd egy idő után a normál szex sem lesz elég kielégítő, és akkor jönnek majd a puruttyaságok, hogy rász@rtok egymásra és szétpaskoljátok strandpapuccsal, vagy mittudomén. Szóval, ha fizikailag nem is lesz bajod tőle, nem árt vigyázni.
2012. febr. 19. 10:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja és még valami. A prosztatának létfontosságú szerepe van a vizelettartásban, és ennek összehúzódása révén távozik a sperma is a szervezetből. Ha túl sokat matyizol, lehet, hogy később vizelettartási problémáid lesznek, vagy akadozni fog a vizeleted.
2012. febr. 19. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!