Kivitelezhető a rák ha a családban senkinek nem volt rákja?
Ez pont az a kérdés, amelyre kizárólag egy jó válasz létezik, mégpedig: azonnal menj orvoshoz!
Fontos, hogy kiderüljön, hogy mi van a háttérben, de ezt kizárólag szakértő mondhatja meg.
Jelentkezz be urológiára mihamarabb.
Pályafutásomat urológia-sebészeti osztályon kezdtem, láttam sok mindent. Az a lényeg, hogy ne húzd az időt és ne várd senkitől, hogy azt mondja, majd elmúlik.
Ha beigazolódik a félelmed, akkor is van megoldás, ne aggódj!!!
Itt olvasgathatsz bővebben:
Fel a fejjel, és nyomás az orvoshoz!!!!
Attól ne félj,hogy mit fog mondani az orvos! Inkább attól félj,hogy ha nem mész el,később tényleg nagy baj lehet!
Én nagyon parás voltam,rettegtem orvoshoz menni,ezért nem is jártam. Aztán észrevettem egy nagy dudort a nyakamon,utánanéztem a neten és biztosra vettem,hogy pajzsmirigyrák! Gondolom most te is azt érzed,amit akkor én,iszonyatos félelem. Rávettem magam és elmentem az orvoshoz és képzeld,csak egy ártalmatlan ciszta! Annyi idegeskedés,a semmiért! Azért kell elmeni az orvoshoz,hogy megállapitsa,hogy baj van-e egyáltalán. Menj el nyugodtan, számtalan betegség létezik,ami nem rák,a ráknak nem nagy a valószinűsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!