Mivan a térdemmel? SEGÍTSÉG! Nagyon kétségbe vagyok esve.
Bocsi, hogy hosszú, de leírom az elejétől a végéig.
Félévvel ezelőtt egy focimeccsen, valami történt a térdemmel. Nem tudom, hogy megrúgták-e vagy kifordult-e vagy , hogy konkrétan mi is történt, de azt tudom, hogy nagyon fájt, alig bírtam hazamenni. Nagyon bedagadt (szinte azonnal), szóval elmentünk a Heim Pálba. Ott sínbe rakták. Az nap éjjel nagyon fájt a lábam nem bírtam aludni, szóval visszamentünk a Heim Pálba, és ekkor már annyira bevolt dagadva, hogy lekellett szívni. Kb. egy deci véres folyadékot szívtak le, majd visszatették a sínt. Szépen lassan helyre jött, majd három hónappal később egy edzésen megint történt valami. Olyan érzésem volt mint ha kificamodott volna a térdem vagy a térdkalácsom elmozdult volna, de ez most más fájdalom volt , mint a legelső. A Heim Pálban újra sínbe akarták rakni, de nem engedtük, szóval elmentünk egy maszek orvoshoz, aki ultrahang segítségével azt mondta, hogy részleges szakadásom van. Felírt egy porc és szalagerősítő gyógyszert. Ezt kellett szednem plusz sokat futni és biciklizni, mivel a beteg lábam teljesen elvékonyodott. Azt hittem, hogy már minden okés, lassan visszamentem foci edzésekre, erre megint kiment a térdem. Ugyanúgy, mint előzőleg. Most nem tudom mit csináljak, a sportkórházban azt mondták semmi bajom, a Heim Pál is sz*rik rám, a maszek orvost egyelőre nem tudom elréni, de ha elis tudnám, biztos rengeteg pénz lenne a műtét. De azt se tudom, hogy konkrétan mi bajom :(
nincs egy sportorvos, edző, gyűró aki megmondja mit csinálj?
a praxisukban nem te vagy az első, ha valaki tudja mi a teendő, akkor az ők
Nekem most olyan állapotban van, hogy nem tudom teljesen, 100%-ig behajlítani a lábamat, mert fáj és húzódik. Ezen kívűl gugolni sem tudok, mert az is fáj és szószerint egy csíkban érzem a húzódást meg a fájdalmat.
Amikor meg kimegy a térdem, akkor bedagad, és kb. csak annyira tudom behajlítani, hogy járni tudjak, de ez másnapra el is múlik és olyan, mintha nem történt volna semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!