Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Reped szét a bőr a péniszemen,...

Reped szét a bőr a péniszemen, mit tegyek?

Figyelt kérdés
még csak 15 vagyok, és kb 1-2 hete azt tapasztalom, hogy ha felhúzom, akkor nagyon feszül a bőr, és reped szétfelé a péniszemen.. mit tegyek? Nem akarom mástól megkérdezni, amúgy sem lenne kitől. :S
2012. febr. 3. 16:45
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Ez nem repedhet.Sűrűn hátrahúzod a bőrt?
2012. febr. 3. 16:49
 2/28 A kérdező kommentje:
hát ahányszor azt csinálom amit a fiúk szoktak..
2012. febr. 3. 16:50
 3/28 anonim ***** válasza:
Fityma szűkületed nincsen?
2012. febr. 3. 16:52
 4/28 A kérdező kommentje:
15 vagyok, nem tudok róla.
2012. febr. 3. 16:53
 5/28 anonim ***** válasza:
Szerintem keress fel egy urológust.Ő tudni fogja mi a baj.
2012. febr. 3. 16:54
 6/28 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék odaállni anyához, hogy reped a bőr a farkamon, menjünk dokihoz.. Máshoz meg amúgy sem tudnék.
2012. febr. 3. 16:58
 7/28 anonim ***** válasza:

Hali!

Tudod egyáltalán, mi az a fitymaszűkület, Pajtás!?

Mert állítod, nem tudsz róla, hogy lenne, de a kérdés az, hogy ezt most te csak úgy felszínesen rámondtad, vagy valóban tudod miről is van szó, esetleg utánanéztél!? (Csak mert más dolog miatt nem igen feszül be a bőr, s reped szét, max. esetleg még letapadáskor... )

Üdv: EE

2012. febr. 3. 16:59
 8/28 A kérdező kommentje:
ja, néztem előbb google-ben, és gyanús, hogy kicsi a fitymafékem, vagy valami, mert nem nagyon reped, de lehet látni, és fáj is.
2012. febr. 3. 17:02
 9/28 anonim ***** válasza:

"ja, néztem előbb google-ben, és gyanús, hogy kicsi a fitymafékem, vagy valami, mert nem nagyon reped, de lehet látni, és fáj is."

_ Magyarul lila f'ngod sincs arról, hogy mi az, illetve esetleg a RÖVID fékről le7 vmi iggen halovány.

Na akkor nézd meg ezeket, (DE NÉZD IS MEG!) utána meg döntsd el, hogy ezek közül melyik/melyek stimmel(nek)!? do.Ob

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..

Ha megnézted, akkor pontosítsd a problémádat minél közért7őbben, akkor már majd könnyebb lex ki(k)től megkérdezned, amire kíváncsi vagy, Pajtás! :-o

Üdv: EE

2012. febr. 3. 17:16
 10/28 A kérdező kommentje:
a 2. az igazad van
2012. febr. 3. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!