Nem élvezett el a barátom. Az én hibám lehet?
Először feküdtünk le a barátommal, fél órát minimum szexeltünk de lehet, hogy több is volt, nem figyeltem az időt. :) Végülis azért hagytuk abba mert elszakadt az óvszer. Másnap megkérdeztem, hogy elment e egyáltalán. Elmondta, hogy nem, de már nem sok kellett volna megnyugtatott, hogy élvezte, jó volt csak sok idő kell neki ahhoz, hogy elmenjen. Én kellemetlenül érzem magam, hogy a barátomnak fél óra alatt nem sikerült elélveznie.
Tudom, hogy azt mondta, hogy nem gond, majd legközelebb vagy utána, de mégis én érzem magam gáznak. :/ Szerintetek lehet, hogy ez az én hibám?
Nekem se jön össze túl gyorsan, mivel körülmetélt vagyok, érzéketlen lett a makk nagyon... nekem több ilyen esetem is van. Az óvszer is problémás dolog sokaknál.
Én az óvszert eleve nem is tudom használni, mert akkor aztán egész biztos, hogy nem lesz elélvezés, akármi van :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!