Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 180 cm magas,79 kg,16 éves...

180 cm magas,79 kg,16 éves fiú vagyok. Ez így nagyon kövérnek számít? Nem vagyok izmos.

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 19:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem
2012. jan. 26. 19:30
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Tessék sportolni, nem azon aggódni, hogy sok, vagy kevés. Az izom fajsúlyosabb a zsírnál. Hogy kövér vagy így, vagy sem, a csontozatodtól is függ. Ha te soknak látod, (mi innen nem látunk) a táplálkozásod minőségére figyelj oda a mennyiség helyett. Mindkettő, a sport és a minőségi táplálkozás is az általános egészségi állapotod miatt is fontos.
2012. jan. 26. 19:35
 3/14 poiu ***** válasza:
100%
A test-tömeg indexed alapján nem vagy túlsúlyos. De valószínűleg plötyi vagy. Kezdj el mozogni, jól fog esni.
2012. jan. 28. 14:58
 4/14 anonim ***** válasza:
én 185, 73 kiló és rajtam is van pár kiló zsír, ehhez viszonyítsd (bár kondiba is járok)
2012. jan. 28. 18:55
 5/14 anonim ***** válasza:
76%

Igen bakker, sürgősen kezdj el fogyózni! 40 kilóig meg se állj, akkor te is trendi kis búza-forma lennél...ez ma úgyis divatos!

De szerintem te pontosan tudod a választ, azaz csak költői kérdés volt valójában. Inkább azt fogalmazd meg, mi a valódi problémád!

2012. jan. 28. 20:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy magas vagy(manapság ez már kevés férfiról mondható el).Sportolsz valamit? Én gyógytornászként azt javasolom, válassz olyan mozgásformát, amit élvezel( kosárlabda, úszás, foci), és iktasd be heti rendszerességgel az életedbe. Emellett érdemes izmokat is építeni, de én 18 éves korom előtt óvatosan bánnék a súlyok emelésével. Viszont a konditermekben van futógép, elipszis tréner, és sok olyan gép, ami segíthet abban, h egészségesen épüljenek az izmaid.
2012. jan. 29. 09:34
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Jóm mondod Kergemacska!:)
2012. jan. 29. 12:21
 8/14 Eltomi válasza:
84%
Szerintem nem az a lenyeg hogy hany kilo vagy hanem az, hogy ez meglatszik-e. En speciel 18 evesen vagyok 182 cm, 82 kg vagyok, es nehany konnyebb tarsam nagyobb darab, mint en. A sportrol annyit, hogy en (egy baleset miatt) 2,5 eve nem sportolok semmit. Attol hogy sportolsz, nem biztos, hogy karcsubb leszel, de az biztos, h a sportolokat jobban elismeri mindenki. (Az ekezetekert bocsi, mobilrol voltam.)
2012. jan. 29. 16:02
 9/14 anonim válasza:
100%
Sajnos mindenki ekkora súly hallatán a kövérségre gondol, sztem ha ilyet kérdezel, akkor biztosan nem fog ártani egy kis spotolás. Én 186 cm magas vagyok és 103 kg a súlyom, 32 évesen. Sportolok, bár nem annyit amennyit szeretnék :) Egyáltalán nem vagyok kövér... Később csak az előnyödre válik, hajrá!
2012. jan. 29. 16:41
 10/14 anonim válasza:

Én 190cm vagyok és 85kg. Ha magamhoz viszonyítalak te sem lehetsz nagyon kövér (én így látatlanba inkább átlagosnak mondanálak). De ha úgy gondolod, hogy neked a súlyod nem megfelelő akkor kezdj el sportolni, vagy legalább térj át egy másikfajta táplálkozási módra. Kevesebb hús, szénhidrát, zsír, édesség. Több zöldség - gyümölcs, hal, és némi testmozgás. Ja és még valami lehetőleg este vagyis délután 5 után már ne nagyon vegyél magadhoz nehéz ételeket, mert azt a szervezted már nem tudja feldolgozni (ha csak nem áll még neki este egy kicsit fekvőtámaszozni, vagy súlyt emelni).

20/F

2012. jan. 30. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!