Hova szoktátok kiverni? XD
Figyelt kérdés
Úgy értem az ágyban,WC-ben,fürdőkád...stb2009. máj. 27. 13:29
2/12 A kérdező kommentje:
ez poén na de a vicceket félre téve?
2009. máj. 27. 13:46
3/12 anonim válasza:
ágyban, wc-ben kevésbé, fürdőkád, kertben éjjel, gép előtt zsepbe, csajom hasára
4/12 anonim válasza:
Én nem mondom meeeeeeg!
Magánügy!
6/12 anonim válasza:
Én megadom a módját. Csak fekvő helyzetben. Becsukom a szememet, a szex partikra gondolok, amikor a barátom előttem dugta meg a feleségemet. Biztos siker.
Az eredményt pedig papírzsebkendőbe.
7/12 A kérdező kommentje:
aha értem ok
2009. jún. 2. 15:33
8/12 anonim válasza:
Zsebkendő .Ha nincsenek itthon akkor keresek egy kis vazelint és növelem a hatástmert néha ha sokat húzodja az ember akkor veszít a nedvességből.De az lenne a legjobb ha nőre vernéd és nem zsepibe:D
9/12 anonim válasza:
Én a hasamra verem ki, vagy a párom arcára, fenekére, vállára, vagy az ő farkára, heréjére.
10/12 anonim válasza:
fürdőkád: kezembe ágy, gép előtt, melóhelyen zsepibe
ás mostanában fedeztem fel a zokni örömeit, nem folyik el a cucc, ki lehet mosni
jó, ezeket a zoknikat másra nem használom
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!