Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez rendellenes a fiúknál?

Ez rendellenes a fiúknál?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom. Fiatal fiú, alapjáraton adott magára, elmondása szerint fürdött, tisztálkodott. Kivéve a szerszámánál. Mert tudom, furán hangzik, de "ott" mindig nagyon büdös volt.:S Olyan szinten(dögszagú),hogy szex közben hozzá sem mertem érni, pláne, hogy az "előváladéka",vagy nem tudom minek nevezzem, mindent elárasztott( szintén dögszagú volt:S) ha felizgult. Még a farmernadrágja és az alsógatyája is totál átázott.

Nekem ő volt az első...bár már nem vagyunk együtt, úgy érzem, megundorodtam a szextől, annyira gusztustalan volt, pedig a fiút nagyon szerettem, de szex közben nem igazán volt gyomrom ott hozzáérni, vagy a számba venni.:S Et most valami fertőzés volt? Egyébként óvszert használtunk, de ha véletlen "védőfelszerelés nélkül közelített", mindig nőgyógyászhoz kellett mennem, mert bajom lett!

Én azt hittem ez a rossz szagú, folyamatos váladékozás normális, de most, hogy már nincs rózsaszín köd, szeretném megtudni, ez minden fiúnál így van, és természetes dolog? :S

2012. jan. 16. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez nem természetes, valószínű, hogy a srácnak fel kellene keresni egy orvost, főleg, ha mindig elkaptál valamit gumi nélkül...
2012. jan. 16. 19:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Jaj,bocsánat, rosszul fogalmaztam. Szóval az a kérdésem, hogy amit tapasztaltam rendellenes-e, vagy természetes a fiúknál?
2012. jan. 16. 19:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Értem...:S
2012. jan. 16. 19:55
 4/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális. Ne undorodj a szextől. Ha higiénikus a srác,akkor szinte semmi szaga a ...
2012. jan. 16. 22:00
 5/9 anonim ***** válasza:
ez bizony fertőzés, el kellett volna zavarni minimum urulógiára
2012. jan. 17. 05:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt hittem ez normális, ráadásul annyira szerettem, hogy inkább elnéztem neki, de látom hiba volt :S
2012. jan. 17. 10:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez a baj, hogy sokan nem mernek kérdezni, és nem beszélgetnek a kényes témákról. Ha együtt vagy valakivel, akkor semmi nincs abban, ha megbeszélitek az intim dolgokat is. Remélhetőleg egy rossz tapasztalat után nem lesz több hasonló, vagy ha mégis, akkor szólni fogsz az illetőnek.
2012. jan. 17. 21:32
 8/9 anonim ***** válasza:

rendellenes

de ez a kérdés már irtó régi, nem?

még én is válaszoltam rá, bár most nem látom sehol

2012. jún. 8. 11:55
 9/9 anonim ***** válasza:
ja de ott van, még januárban
2012. jún. 8. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!