Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hány éves korban kezdhet el...

Hány éves korban kezdhet el nőni a pénisz?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, és már a hosszán kb 1-2 éve nem látok különösebben semmilyen változást.. :(

Viszont a vastagságán igen, 5 centi vastag..

Elkezdhet nőni még?

[Ne oltsatok le légyszives, nem szoktam méregetni, csak most találtam egy mérőszalagot és kiváncsi voltam a méretre, ezért megmértem]

2012. jan. 7. 21:04
 1/10 anonim válasza:
0. Már az anyaméhben elkezd nőni. Valakinél hamar abba is marad.
2012. jan. 7. 21:21
 2/10 anonim válasza:

Mit mértél te, kerületet?

5 centi vastag, ha ez átmérő akkor a zsiráfnak meg az elefántnak csak kétszer nagyobb van.

Am ha telepumpálod egy féméteres inyekcióstűvel vérrel akkor megnő igen.

Ja és ebbe a dologba nem izom van hanem ér. Nem nő, hanem max nyúlik pár irányba, ami a testedtől függ.

/Ha ez meg kamu , akkor kabbe és rágd meg./

2012. jan. 7. 23:08
 3/10 A kérdező kommentje:

köszi, hogy 5 hozzászólásból egy sem volt értelmes.

Egyébként 5 cm nem a kerülete.. akkor inkább úgy mondom hogy 5 centi széles.

2012. jan. 8. 08:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Nyugi srác, a pénisz növekedése a serdülés befejezéséig tart.Még elkezdhet nőni hosszra is, lehet hogy csak 14-16 éves korodba.

Azért azt hozzáteszem hogy jó vastag.

Ugye mereven ilyen vastag?

2012. jan. 9. 23:41
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó válaszolónak, végre jött egy normális hozzászólás is:D

Igen, mereven 5 centi

2012. jan. 10. 13:29
 6/10 anonim ***** válasza:
5 centi xD xD xD tudod te mennyi 5 centi? hogy mennyi a 13 év? hogy mit jelent az átmérő? xD xD
2012. jan. 17. 13:23
 7/10 A kérdező kommentje:

Utolsó. Elárulnád nekem, hogy te ezen pontosan mit nevetsz, és mit nem értesz?

Igen "szélességre" 5 centi, az átmérője 14 centi.

2012. jan. 25. 18:28
 8/10 anonim válasza:
elmagyarázom mi az az átmérő... rajzolj egy random kört és húzz egy a középpontján átmenő egyenest... AZ az átmérő... na szóval tételezzük fel hogy a dákód (keresztmetszete) a kör és az átmérő hossza 14 cm.... NEM FÉRNE EL A GATYÁDBAN HA 14 CENTI VASTAG LENNE A CERKÁD
2012. jan. 25. 18:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó.. Mereven 14 cm a kerülete.. És nem mereven van a gatyámban hanem lankadtan.. lankadtan meg 4-5 centi az átmérője kb...
2012. jan. 25. 20:21
 10/10 anonim válasza:
:D látom képbe vagy a geometriában egy cerkának vastagsága és hossza lehet a hosszát egy vonalzóval tudod megmérni (gondolom kerületen ezt érted) felszinét nem tudod kiszámítani? :D az átlag hossz olyan 17-18 cm de nem az számít mien hosszú a káród hanem hogyan használod ;)
2012. jan. 25. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!