Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Valami baj van a péniszemmel?

Valami baj van a péniszemmel?

Figyelt kérdés

nos mikor hátra húzom a fitymámat,és bemerevítem akkor nagyon szorítja a makkot és rohadtúl fáj ,viszont ha nem hozom le és úgy merevítem be akkor semmi baj

15/F

2012. jan. 2. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, h fitymaszűkületed van. Ha áll és úgy húzod hátra rajta a "bőrt", az úgy hátramegy könnyen/hátramegy, de fáj/nem megy hátra?
2012. jan. 2. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez fitymaszűkület.
2012. jan. 2. 22:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Orvoshoz kellene menni és megcsináltatni.
2012. jan. 3. 00:37
 4/8 A kérdező kommentje:

de ha fitymaszűkületem van akk nem elég csupán annyit csinálni h lehető legtöbbször lehúzom a "bőrt"

mert egyszer régen már volt bementünk kegy dokihoz az lehúzta igaz h annyira fájt h ordítottam(7,8 vagy 9 éves voltam már nem tudom)

2012. jan. 3. 15:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezek szerintem nem volt elég, egy kisebb műtét kell.
2012. jan. 3. 18:13
 6/8 A kérdező kommentje:
hjajj ne már :_S azért kössz a válaszokat :/
2012. jan. 3. 22:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Már 15 vagy a nyújtás 12éveskorig jön be. Neked már csak a bicska segít. Minél előbb annál hamarabb túl vagy rajta!
2012. jan. 3. 23:47
 8/8 anonim ***** válasza:
14 vagyok és sikerült féléve a nyujtás (azóta is jó). próbáld meleg vízbe először.
2012. jan. 4. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!