Ha 29 évesen ennyi arcszőrzetem van, még lehet sűrűbb, vagy ilyen ritka marad?
2012. jan. 1. 10:12
1/6 anonim válasza:
Az már ilyen marad. De ha Johnny-nak jó, neked is :)
2/6 anonim válasza:
És ha 23 évesen van ennyi? Akkor még lehet sűrűbb? (Bocsi, hogy ide írom, de hátha.. :) )
3/6 A kérdező kommentje:
nem baj,nekem 23 évesen se volt több!!!!
2012. jan. 2. 10:50
4/6 anonim válasza:
Akkor, ez már necces, hogy nálam sem fog változni... :S
5/6 anonim válasza:
én most 20 vagyok és egyes helyeken szépen kinőtt az arcszőrzet viszont néhol igen ritka
és halánték két vonalán is kopaszodom
azt vettem észre hogy csak és kizárólag ott ritka az arcszőrzetem és a halántékomnál a hajam ami a fogsorom vonalában van
azaz az állkapcsom alatt egyáltalán nem nő szőr és a fogsorom vonalában ritkább az arcomon
nagyon sok helyen olvasni hogy a rossz fogak hajhulláshoz vezetnek és biztosra veszem hogy ettől van (nekem elégrosszak csak nem mentem eddig el fogorvoshoz mert nem fájt)
kérdezzétek meg magatoktól: nem emlatt van? én omst megyek fogdokihoz és majd beszéámolok
6/6 A kérdező kommentje:
ok helyes!!!!
Majd írj,de szerintem ez genetika,hogy valakinek ilyen ritka!!!!
2012. jan. 3. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!