Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fityma szűkületi műtét után...

Fityma szűkületi műtét után mennyi idővel lehet fürdeni, kádban?

Figyelt kérdés
17 napja volt a műtét, eddig csak zuhanyoztam.Mikor lehet kádban fürödni?

2011. dec. 24. 15:38
 1/4 Kripton001 válasza:
Amennyiben varratok is vannak, akkor amíg ki nem esnek, vagy ki nem szedik őket, addig nem javasolnám. Én azt hiszem megvártam vele, amíg a var teljesen le nem esett a sebről. Ezután egy gyors (!) fürdést (ne áztasd magad sokáig) megengedhetsz magadnak. Ha mész varratszedésre, esetleg megkérdezheted a dokit, nyilván az ő tanácsa az irányadó.
2011. dec. 24. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
48%

Hali!

OFF:

ILYEN továbbra SINCS, hogy "fitymaszűkületi műtét" önmagában!

Rengetegféleképpen old6nak el ma már egy fitymaszűkületet, NEMCSAK EGYFÉLEKÉPPEN! (Pl. létezik: Keresztirányú bemetszés; Fékátvágás? Részleges/Teljes KörülMetélés...stb.) :-o Ostoba közhelyesítés, amit valaki elkezdett, a többi meg értetlenül folytatja! Ezért ne használd!

Más meg olvassa. Hidd el, könnyebb segíteni, ha pontosítva a műtét jellegét EGYÉRTELMŰSÍTESZ, nem pedig egy ostoba közhellyel ködösítesz! Mindegyik beavatkozásnál más a gyógyulási idő, és az időintervallum. :ON

Szóval,... milyen beavatkozásról is van szó?

Hány éves is vagy?

Üdv: EE ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ (^2^)

*°*°* Áldott Szentestét, kellemes ünnepeket, Pajtás! Neked is, meg a többi GyK-snak, s a hszólóknak is! :-) *°*°*

2011. dec. 24. 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:
64%
Mi az a fitymaszűkületi műtét?
2011. dec. 24. 18:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Még én se hallottam ilyen műtétről...
2012. jan. 16. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!