Ha ilyen gondom van urológushoz menjek vagy háziorvoshoz?
ez az előzmény:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..
15 éves vagyok. először háziorvoshoz menjek és az tovább küld egy urológushoz vagy, hogy megy ez?
Kedves Kérdező!
Elsőként keresd fel a háziorvosodat, s ő megvizsgál, s ha úgy látja jónak, beküld urológiára.
Üdv: dr. Szalai Krisztián
A háziorvoshoz minden mehetsz, ő ha kell tovább küld máshová.
KÜlönben te még fiatal vagy jó is ha ott kezdesz mert velem sokszor szívóztak egyéb helyeken, tehát igazolás szempontjából a háziorvos a biztos.
Komolyan, van amikor máshol nem adnak ha olyan kedvük van és vagy beviszed suliba a parpírt, zárójelentést ilyesmit vagy máskor elmész a háziorvoshoz és utólag kunyerálsz igazolást.
Én azt gondolom, hogy nem kell aggódnod. El fog múlni 1-2 héten belül teljesen. Megesik az ilyen.
Majd 1 hónap múlva tapogasd meg nincs-e valami elváltozás vagy csomó stb.
Ha nem tudod fordulj orvoshoz és nézesd meg. Ő is csak megtapogatja.
Hát szerintem lesz ez még rosszabb is... aztán majd szépen elmúlik. De most feldagad és mindenféle színben fog játszani :))
Ha nagyon aggódsz menj orvoshoz, de szerintem nem kell csak ha egyéb probléma is lenne.
Ha elmúlt majd ezentúl még egy ideig mindig óvatosan nézd át, tapogasd meg nincs-e valami kis csomó vagy valami. Ha van akkor mindenképpen orvos, mert ha időben mész tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!