Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi ez a peniszemen? Valaki...

Mi ez a peniszemen? Valaki segitsen!

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy a peniszem also reszen, van egy hosszu forradas szeru kis bor csik fel egeszen a fityma vegeig.Amiota az eszemet tudom ottvan, most 16 vagyok en apumektol eddigsem es ezutansem fogom megkerdezni,hogy az miaz de itt esetleg mas fiuk, ferfiak leirhtanak, hogy nekik vane ilyen, gondolom nincs...szoval akkor ez nekem kis koromban egy mutet lehetett??Amugy merevedeskor kisimul es nemlatszik szinte egyaltalan...de azert nagyon fura...
2011. dec. 20. 19:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az a "hosszu forradas szeru kis bor csik" az nagy valószínűséggel a fitymaféked lehet, és olyan minden fiúna van. Mindenki azzal születik, és az ha nem rövid, akkor valóban szépen kisimul. Csak van, akinek rövid, annak átvágják. Ez nem műtét eredménye, nyugodj meg! :)

Viszont neked lehet rövid, mert attól is lehet, hogy nem megy teljesen hátra a fitymád. Ha fitymaszűkületed lenne, akkor lenne ott a fitymád belső felén körkörösen egy gyűrű is, amely befelé horpasztja a fitymádat, ha meg lejjebb húzod, akkor a péniszed testét is, amely így hasonlóan horpad be, mint a homokóra szűkülete.

Ha ilyen van, akkor van fitymaszűkületed. De ha csak a féked rövid, akkor az a kis bőrcsík feszül, és a makkot az bebólinttatja előre. Azonban a kettő együtt is megjelenthet.

Na így melyik valószínűbb?

2011. dec. 24. 09:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem, a fékemmel nincs gond, nem húzza le a makkomat...de akkor azt mondjátok, hogy kb fél évig húzogassam tusoláskor?,de gondolom merev állapotban?...mert nyugalmi állapotban ezzel a fel le húzogatással az ég világon semmi gond sincs...mikor nyugalomban van, olyankor simán megy...szóval mereven vagy nyugalmi állapotban húzogassam fel le?
2011. dec. 25. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!