Mik lehetnek ezek az izék? (képpel)
Nem rég tűnt, fel a makkom tövébe ilyen kis fehér pontok.
ilyen mint az első képen. Csak amióta megvannak még nem éltem szexuális életet (nem rég jött ki szinte napok alatt) és hétvégén mikor egy csaj lesz*pott akkor fájt :S Aztmondta nem volt elég nyála ,de még akkor is érzékenyebb volt a szokottnál jóval! Mit tegyek ,hogy ne legyen érzékeny? A makkomon a bőr amúgy is az ,de az nedvesség hatására nem az de ezek a kis micsodák meg még úgy is fájnak egy picit !
Menj dokihoz, vagy ha nagyon kínosnak is érzed, legalább egy ilyen online orvosi fórumon tedd ki a kérdésedet, ott még talán értelmes váalszt is kapsz rá (sőt bíztosan értelmes egyenes és használható választ).
De csak azt tudom mondani hogy doki! Így első ránézésre nem lehet nagyon nagyon nagy probléma, de ha nem mész dokihoz, akkor majd akkor sírj ha lerohad a farkad! Jobb félni mint megijedni, irány a doki!
Szerintem a makk többi rész sem egészséges azon a képen, olyan mintha elrágták volna vagy nem is tudom xD
Vagy mindenkinek olyan?
Nem akarok képet nézni, bocsi. De sejtem, miről lehet szó, a makkom peremén nekem is vannak apró pöttyök, de az nem gáz.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!