Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mik lehetnek ezek az izék?...

Mik lehetnek ezek az izék? (képpel)

Figyelt kérdés

Nem rég tűnt, fel a makkom tövébe ilyen kis fehér pontok.

[link]

ilyen mint az első képen. Csak amióta megvannak még nem éltem szexuális életet (nem rég jött ki szinte napok alatt) és hétvégén mikor egy csaj lesz*pott akkor fájt :S Aztmondta nem volt elég nyála ,de még akkor is érzékenyebb volt a szokottnál jóval! Mit tegyek ,hogy ne legyen érzékeny? A makkomon a bőr amúgy is az ,de az nedvesség hatására nem az de ezek a kis micsodák meg még úgy is fájnak egy picit !

2011. dec. 19. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Menj dokihoz, vagy ha nagyon kínosnak is érzed, legalább egy ilyen online orvosi fórumon tedd ki a kérdésedet, ott még talán értelmes váalszt is kapsz rá (sőt bíztosan értelmes egyenes és használható választ).

De csak azt tudom mondani hogy doki! Így első ránézésre nem lehet nagyon nagyon nagy probléma, de ha nem mész dokihoz, akkor majd akkor sírj ha lerohad a farkad! Jobb félni mint megijedni, irány a doki!

2011. dec. 19. 23:13
 2/9 Koldus válasza:
Nem vészes. Csupán esztétikai gondok vannak vele. Van akinek sokkal durvábban néz ki a szerszáma. De mivel a képen is látszik ez orvosolható, tehát eltüntethetőek azok a fehér pöttyök, ha nagyon zavarnak Téged vagy a majdani párodat.
2011. dec. 19. 23:18
 3/9 anonim ***** válasza:
..
2011. dec. 20. 13:33
 4/9 anonim ***** válasza:
nekem is van...kéri valaki? :D
2011. dec. 20. 13:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen ,köszi a válaszokat de az normális ,hogy ennyire érzékenyek az érintésre?
2011. dec. 20. 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:
igen teljesen természetes.. nekem már rég óta van..de olvastam róla és a pasik 20%-ának van..
2011. dec. 20. 20:31
 7/9 anonim válasza:

Szerintem a makk többi rész sem egészséges azon a képen, olyan mintha elrágták volna vagy nem is tudom xD

Vagy mindenkinek olyan?

2011. dec. 25. 18:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem akarok képet nézni, bocsi. De sejtem, miről lehet szó, a makkom peremén nekem is vannak apró pöttyök, de az nem gáz.

21F

2012. jan. 8. 20:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Csúnya.

10/l

2012. júl. 21. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!