Lehet csinálni valamit, ciki?
Az ha a köldököm nem olyan mint a többi embernek akiknek be van horpadva és egy lyuk van baj? Nekem nincs lyuk.
13/F
Klón vagy!
:D
Egyébként nem ciki, aki ezzel ugrat, vagy cikiz, az gyerekes. Gyerekeke között ez mondjuk elnézhető.
nem csak kérdezem nincs semmi bajom.
Csak vannak emberek akiknek be van forrva van egy lyuk van.
És vannak akiknek nincs lyuk nem horpadt be.
Hali!
Ha nincs lyuk akkor mi van helyette?
Kétféle köldöktípus létezik, ezekről az alábbi topikokban olvas6sz. Ha elolvastad, akkor egy kicsit közért7őbben fejtsd ki, mi a problémád, mert el nem tudom képzelni mi le7 a bajod. Vagy éppen az, hogy NINCS KÖLDÖKÖD? (Esetleg helyette van egy csík vagy vmi?)
_ Milyen a testalkatod?
_ Testmagasságod és testsúlyod mennyi?
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..
Üdv: EE
>...
"Csak vannak emberek akiknek be van forrva van egy lyuk van.
És vannak akiknek nincs lyuk nem horpadt be."
_Aham. Tehát nem rólad van szó. Akkor kiken láttál ilyesmit, vagy mi a pontos kérdés/probléma!? (Az általam az iménti hszsomban feltett kérdések is az érintettekre vonatkoznak, akikről ténylegesen szó van.)
Üdv: EE
mély köldök
igen ilyenre gondoltam ami a tiéd is (gondolom neked is ilyen)
csak máshogy nem tudom megfogalmazni
A-aam! Az enyém nem ilyen. :-) (Ezt rosszul gtad...)
Tehát neked nem mély a köldököd. Igaz? Hanem?
Mi is a te bajod a köldököddel? Mi benne a "ciki"?
Nem fogalmaznál végre ér7ően? Mert eddig össze-vissza irkálsz, és a topikod címének sincs így értelme.
És persze a fenti kérdéseimre is választ kéne adnod, azért is tettem fel őket!
Üdv: EE ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ (^2^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!