13 vagyok, és merevedett állapotban nem tudom hátrahuzni a fitymát. Normális ez?
Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 14:08
1/13 A kérdező kommentje:
Jahh, és normál állapotban pedig gond nélkül megy
2009. máj. 18. 14:08
2/13 anonim válasza:
Szerintem fityma szűkületed van. Menj el dokihoz egy rutin eljárással megszüntethető és a későbbiekben nem lesz vele gond. Majd ha sexuális életet élsz lehet hogy így zavarna.
3/13 anonim válasza:
igen, szerintem is fityma szükületed lehet, talán körbemetélést kéne végezni rajta, ez már rutin műtét, csecsemőkön is elvégzik mnidenhol.
4/13 A kérdező kommentje:
:S És egy ilyen műtét alatt mit csinálnak, vagy altatnak vagy hogyan csinálják?
2009. máj. 18. 14:31
5/13 anonim válasza:
Dehogy metélik körül. Honnan szedtek ilyen marhaságot? Tudjátok mi az a körülmetélés? Leginkább a zsidó vallásban elterjedt, ahol a fitymát eltávolítják... Használhatnak szikét fitymaszűkületnél is de nem metélnek.
6/13 anonim válasza:
Én 19 vagyok, s nem rég volt fitymafékszűkületi műtétem. Lehet, hogy neked is az van. Én hátra tudtam húzni, csak nagyon elszorította a makkot, s ez fájt, s nem tudtam így ejakulálni. Nekem helyi érzéstelenítést alkalmaztak, s semmi köze nem volt a körülmetéléshez. Belevágtak a fitymafékbe, hogy jobban kinyíljon. Kibírható volt, csak az érzéstelenítést kellett átvészelni. Menj urulógushoz, majd ő segít.
7/13 anonim válasza:
nehogy körülmetéltesd,mert utána érzékeny lesz a makkod és azt már nem lehet visszacsinálni,ha már lenyisszantják a bőrt. A fityma és a makk közti összekötőből fognak levágni,h jobban hátrahúzhasd.
8/13 A kérdező kommentje:
Egyre megnyugtatobb dolgokat kapok válaszul... Már amennyire ez nyugtató, köszönöm szépen mindenkinek :).
2009. máj. 25. 14:19
9/13 anonim válasza:
Nekem is ugyanez volt a bajom, mint neked. Elmentem urológushoz, és helyi érzéstelenítéssel, 5 perces műtéttel megoldották a dolgot. Nem kell félni. Ja, és persze nem körülmetélésről van szó (megmarad a fitymád), hanem a féken ejtenek metszést.
10/13 anonim válasza:
Nem biztos hogy fitymaszűkület, lehet rövid kantár is. Nekem az volt, és nem mertem elmenni sokáig. 13 éves korom óta tudom, hogy nincs rendbe. Csak 1 hónapja szántam el magam, most vagyok 17. 5-10 perces műtét nem fájt akkor sem, most sem. Még gyógyul, kíváncsi leszek mennyire lesz esztétikus ha begyógyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!