Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Teherbe eshetek úgy, hogy a...

Ketteske kérdése:

Teherbe eshetek úgy, hogy a férjemnek prosztatagyulladása van?

Figyelt kérdés
Ha igen, ez nem okoz vetélést?
2009. máj. 17. 15:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
hát, jó kérdés. szerintem igen, de biztos, hogy nehezebben, mert a prosztata váladéka alkotja az ondó legnagyobb részét és ha be van gyulladva akkor nem funkcionál maximálisan. de ha teherbe esel nem okoz vetélést, mert rád nézve nincs hatása. hacsak nem valami olyan gyulladás, amit te is elkaphatsz. szerintem kérdezz meg egy orvost, az a biztos.
2009. máj. 17. 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:
szia az én páromnak tavaly volt ez a betegsége tünetmentesen, nem is érzte de kevés lett a sperma atersztoszteron szintje is nagyon lement, azota sincs baba, már sok antibiotikomot beszedett, meg spermaszám növelöt.. talán ebben a honapban ,majd..
2009. máj. 18. 18:22
 3/3 Jadwiga válasza:
Nálunk a herevisszér műtétig nem jött össze a baba, illetve mintha lett volna egy vetélésem. A műtét után egy évre fogant meg.
2010. dec. 1. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!