Ez normális? (Kérdésed túl rövid
Figyelt kérdés
Vettem a múlthéten egy arcszeszt a rossmanba. De már nem is emlékszem h milyen fajta, rá van írva hogy black energy cerrius vagy mi.1000ft volt. Most használom másodjára. Amikor borotválkozás után bekenem vele az arcom, akkor teljesen égő érzést érzek, szinte belekönnyezek, majd lesül az egész pohám. Pár perc múlva elmulik és ennyi volt. Nem pirosodik ki meg nem pattog ki a bőröm. DE az a pár perc szinte elviselhetetlen. Amikor másik arcszeszt használtam, akkor nem volt ilyen problémám, csak utána meg kiszárította a bőröm. Ez viszont már nem... :S2011. dec. 13. 23:19
2/2 anonim válasza:
hogyne lenne normális. az enyém is csinálja, valami faszányos drága aftershave, ami apámnak nem kellet. az alkohol csípi a bőröd, összehúzza a pórusokat, fertőtlenít blabla, ami a dolga. nekem csak 3-4 mp, és nem olyan durva érzés, szerintem bőrtípustól és összetételtől függ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!