Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Néhány órája műtöttek fitymasz...

Néhány órája műtöttek fitymaszűkülettel. Nagyon fáj, hogy enyhíthetném a fájdalmat?

Figyelt kérdés

Az a gond,hogy a bőr hátracsúszott pisilésnél és annyira fáj,hogy nem bírom most visszahúzni a makkra.Így feszül, és nagyon-nagyon érzékeny a makk felhívtam az orvost ,holnap reggel azt mondta,hogy visszahúzza,de addig bírjam ki.Annyira fáj ,hogy az ügyeletet is felhívtam,de ő is azt mondta,hogy várjak reggelig.

Egész biztos,hogy én nem tudom visszahúzni,nagyon fáj.

Mivel enyhíthetném?

2011. dec. 7. 20:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

Tehát akkor ez az alábbi, a te topikod?

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..

És megteszed, hogy a ma 10:00-kor írott #6-os sz. hszsomban feltett kérdéseimet részletesen megválaszolod, kedves Kérdező!?

Üdv: EE

2011. dec. 8. 18:36
 12/15 A kérdező kommentje:

1.Milyen beavatkozást végeztek el rajtad?

2.Hány éves vagy?

3.Mennyi fitymád van (volt) alapállapotban?

4.Te miért nem tudod visszahúzni?

1.Nem tudom most pontosan megmondani,de valamilyen bemetszést végeztek.Nem akarok hülyeséget írni.

2.20

3.Kicsit több fitymám volt mint kellett volna, most pedig megmondom őszintén nem tudok rajta kiigazodni mert a seb...de az orvos azt mondta,hogy teljesen normális lesz, tehát a fitymám megmaradt.

4.Mert nagyon fájt, az orvos is 2-3 perc alatt tudta csak visszahúzni,de én majdnem beszartam ez idő alatt, bár közben mondta,hogy mit csinál és miért kell.

2011. dec. 8. 20:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Értem. A fitymatúltengés (hosszabb fityma) csak egy dolog, önmagában nem az a baj, ha hosszú, hanem az, ha nem engedi át a makkot önmagán. Gáz csak akkor van.

Ezek szerint (ha tiéd az a topik, amit belinkeltem) hallgattál rám, bár nemtom, hogy látod, te egyelőre megbántad, hogy így döntöttél, vagy inkább örülsz, hogy ezt a megoldást választottad!?

Ha van esetleg Lidocain-spray/kenőcs azzal a helyi fájdalom vmelyest enyhít7ő,... de a sebhez csak előzetesen alaposan megtisztított(lefertőtlenített) kézzel nyúlj, ill. fültisztító vattapálcikával. A kenőcsöt (akár előtte még a Betadine-kenőcsöt is le7 érdemesebb azzal felvinni a sebre.

De ha a fentiek közül sokminden nincs otthon, csak Neogranormon és/vagy körömvirág-kenőcs,... ill. Betadine-oldat, akkor sem vagy már elveszve. Kamillában vagy papsajtban nyugodtan fürösztheted, esetleg valóban, ha borogatásként teszel rá a steril kamillás főzetből, és rajta hagyod, az sem rossz megoldás.

Ha megismétlődne a múlt éjjeli eset, ne várj reggelig, ill. folyó hideg vízzel próbáld meg "hűteni", ami azért is fontos, mert a hidegben a szövetek összébbhúzódnak,... a duzzanatok is oldód6nak, könnyebb a fitymát visszahelyezni eredeti állapotba. Nem tudom, igazából hogyan képzeljem el, amit leírtál, mint problémát, de ha felduzzad, mert hátracsúszott és ott marad, törekedj arra, hogy mihamarabb eredeti állapotába visszahúzd azt a fitymát, és ne veszítsd el a fejed! :-o

Fel a fejjel! :-)

Bármiben segít7ek, csak írj!

2011. dec. 8. 21:52
 14/15 anonim ***** válasza:

>...

"3.Kicsit több fitymám volt mint kellett volna, most pedig megmondom őszintén nem tudok rajta kiigazodni mert a seb..."

_ Min nem tudsz kiigazodni?

"Majd adnom kell némi pénzt az orvsomnak mert szerintem hiányolja, ezért is kicsit durvábban bánik velem, meg azért mert nem a metélést válaszottam, de nem baj úgy egyébként rendes..."

_ Azzal meg ne foglalkozz, hogy az orvosnak nem tetszett, hogy kiálltál önmagadért, és inkább egy bemetszést választottál, Pajtás! Te számítasz, nem a dokid, hisz ez a te tested, a te büszkeséged (nemi szerved). Felnőtt férfi vagy már, te rendelkezel fölötte. Pénzt én nem adnék a dokinak azért (nem kell a hálapénz), hogy kedvesebb legyen velem, viszont ha beleragad a sebbe a géz, azt langyos kamillával áztasd le róla!

2011. dec. 8. 22:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Na? Azóta mi a helyzet?

Hogy vagy, Kérdező?

Üdv: EE ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ (^2^)

PS: Am. min nem tudtál kiigazodni?

2011. dec. 16. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!