Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lehetséges vért izzadni?

Lehetséges vért izzadni?

Figyelt kérdés
Csak kiváncsiságból kérdezem mert szoktam hallani hogy azt mondja valaki hogy annyit dolgoztam hogy szinte vért izzadtam.Tehát ez csak valami szólás vagy van neki valós alapja.Köszi előre is a választ.
2009. máj. 15. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy szólás, ha sokat dolgoztál, vagy kemény izzasztó dolgot csináltál.
2009. máj. 15. 13:44
 2/8 anonim ***** válasza:
nem
2009. máj. 15. 16:02
 3/8 anonim ***** válasza:
valószinűleg a korbácsolás lehet az alapja, akkor van vér és verejték
2009. máj. 15. 16:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2009. máj. 16. 07:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Jézustól ered...ld. Biblia...A katolikusok ebben profik---.
2009. dec. 6. 23:06
 6/8 Eamer válasza:
Lehetséges, bár rendkívül ritka. A pontos orvosi neve a jelenségnek "hematohidrózis". "A verejtékmirigyek körül hajszálerek hálózatai helyezkednek el. Stressz hatására ezek az erek összehúzódnak. Amint a stresszhatás megszûnik, az erek pattanásig tágulnak. A vér bejut a verejtékmirigyekbe és a verejtékkel elegyedő vér kicsapódik a bõrön, mintegy vércseppek formájában.
2012. júl. 27. 21:25
 7/8 anonim válasza:

Igen lehetséges. De nem úgy ahogy gondolnád. Az előző válaszolónak igaza van, egy nagyon ritka betegség viszont van egy másik változata is ennek a "vért izzadásnak". Te is tudsz vért izzadni mesterségesen de ne ijedj meg nem vér lesz az, elmondom hogy kell. Ezzel a módszerrel már 3 napja sikeresen dolgozok a gyárba a fönök már beigért egy tanfolyamot is ha ilyen motivált maradok. Úgy dolgozok hogy már vért izzadok. Eddig mindig punnyadt és fáradt voltam ehhez a munkához de most hogy rájöttem hogy kell tényleg vért izzadva dolgozni egyszerűen felejthetetlen élmenyekkel töltöm el időmet a melóhelyen, na de a sztorimat félre téve, mondom a taktikát:

-veszel a boltba fél literes cékla befőttet (lehetőleg a tescosat mert az nem olyan jó minőségű és erősödik az immunrendszered tőle ráadásul jót tesz a faggyumirigyeknek is.)

-naponta megeszel 1 kanál meggylekvárt 1hétig (vörösbort igyál fogyasztás után közvetlen 1 dl.)

- ha letelt az egy hét lekváros vörösboros szinezék feltőltős időszakod akkor minden étkezés mellé egyél egy kis céklát 4 napig.

-a céklás időszakod 2. Napján vacsorára 3 evőkanál meggylekvárt fogyassz 0.5 dl házipálinkával.

- miután vége a céklás feltöltő időszakodnak várj pontosan 23 óra 51 percet és fuss 50 métert sprintbe.

Ha mindent jól csinálsz másnap vért fogsz izzadni és jobban megy majd a tanulás munka stb. Csak 1 napig fogsz kb vért izzadni de ha kúra után mindennap egy kanál lekvárt eszel akkor addig fogsz vért izzadni amig eszed azt az egy kanál lekvárt naponta. Ja és ne ijedj meg nem vér hanem a cékla és a lekvár bor kombó szinezéke. Nagyon jót tesz a teljesitmény növelésnek és az immunrendszernek. Ennek a kúrának hála 3 napja vért izzadok és lenyűgőzök mindenkit a munkateher birásommal. Remélem a főnök fizetés emelésbe fog részesíteni de azt is remélem hogy nem derül ki hogy mind ez a céklától van nem pedig a cég iránti hülyégemtöl. Elöször énis azt hittem hogy hülyeség de kiprobáltam mert unatkoztam. Remélem segìtettem.

Üdv: 7gyerekes apuka aki 14 órát dolgozik egy nap a pszichiátriai molylepke gyárban

2013. dec. 17. 23:42
 8/8 anonim válasza:
7: Szemét hazugság, kilróbáltam és nem működik....
2017. okt. 24. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!