Urológushoz kell mennem?
Magadnak "ígéred meg", nem nekünk. Ha nem mész el mégsem, vagy nem glod komolyan, amit ígértél, magadat csapod be, nem minket.
Inkább menj el, tényleg. Ígéretek helyett,... mert ígérni, tudni, érteni vmit kevés, ha nem csinálod!
Xart sem ér a tudás, értelem... stb., ha azt nem haxnálod! :-o
Ha elmentél az urolígushot, azért majd számolj itt be nekünk, mi volt. Oks? :-)
Üdv: EE
Figyu Pajtás! NYUGI! :-)
Nincs semmi baj! Átjön, hogy mennyire zavarban vagy a téma kapcsán, esetleg izgulsz, vagy félsz is. De hidd el, nem az a gáz, ha elmész orvoshoz,... éppen ellenkezőleg, ha nem mész el, nem esel ezen túl, és a helyzet xarabb lesz.
Ami meg a focit illeti, régebben én is elkezdtem járni valamire, amit eleinte szerettem, aztán vmiért inkább már tehernek éreztem és abbahagytam. Most 1 évtizeddel később úgy érzem, bárcsak ne hagytam volna abba... akármennyire is furcsa, de hiányzik. Ha csak kényszeres az, hogy focizni jársz nem leled benne a kedved, akkor hagyd abba, mert akkor ételme nincs annak, amit csinálsz.
De! Ha úgy érzed, szereted csinálni csak van vmi gond, amit szégyellsz felvállalni, vagy vmi baj van, amit jó lenne megoldani, akkor esetleg visszatérne az a kedv és elán, amivel te a focit űzöd, akkor keresd meg a hibát és oldd meg! :-o
Hidd el, ha most te azért utálod mert vmit nem tudsz megoldani, kérj segítséget. Ha meg nem leled benne kedved, akkor hagyd abba, vagy tarts egy kis szünetet. :-o
Egyébként meg büszke le7sz magatokra, ha vezetitek a tabellát az U15-ös bajnokságban. A sikerhez kemény munka vezet, de utána a munka gyümölcse édes! ;-)
Nincs mit, és ne izgulj! :-) Annál rosszabb. :-s
A doki nem esz meg. Kicsit kellemetlen le7, ezt én is aláírom, de csak így nyugod6sz meg, és legalább rendesen ki leszel vizsgálva odalenn.
Majd jelentkezz, ha átestél a vizsgálaton egy részletesebb élménybeszámolóval! :-)
No? Elvoltál már a dokinál?
Mik a fejlemények?
Sajnos csutortokon és pénteken nem volt ott betegség miatt ,hétvégén pedig nincs rendelés ,de holnap már lesz ,úgyhogy irány a doki. :)
Üdv: FP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!