Ugye általános bölcsesség, hogy mindegyikünkben lakozik egy férfi és egy nő is, de mégis milyen arányban? Egy átlagférfi hány %-ban érzi magát férfinek? 90, vagy akár 99%-ban is? Mit gondoltok magatokról?
Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 19:35
1/8 anonim válasza:
Hát nem tudom, én F vok, de újabban annyira depis meg szomorú vagyok, meg ha kicsit is elengedném magam tudnék sírni egyfolytában, akár többször is egymás után, meg nagyon szeretetre vágyom, olyan szinten, hogy az már szánalmas, kihasználni senkit sem szeretnék, és ezt sem tartom olyan férfiasnak, nekem valami nagyon nyugodt szeretet kéne. Pedig 100% biztos vok abban, hogy csakis a nők iránt vonzódom, hisz a fejemben lévő gondolatok is bizonyítják. xd
2/8 A kérdező kommentje:
Jajj szegényem, mitől lettél ennyire depis? Egyébként az identitásra vagyok kíváncsi, nem a szexuális beállítottságra. (Mert elvileg a kettő független egymástól, vagy legalábbis független is lehet.)
2011. dec. 3. 16:58
3/8 anonim válasza:
Vannak olyan lányok akik nagyon fiúsak, rövid haj, sportolás stb. Illetve fiúk.
Az ilyen fiúkból gyakran homokosok, transzik lesznek.
4/8 A kérdező kommentje:
Vagy már eleve annak születtek...
De én most az átlagra kérdeztem rá, arra válaszoljatok!
2011. dec. 3. 23:20
5/8 anonim válasza:
személyiségben olyan 50%FÉRFI-50%Nő vagyok
:D
6/8 A kérdező kommentje:
És átlagosnak gondolod magad? Amúgy testileg melyik vagy?
2011. dec. 4. 23:56
7/8 anonim válasza:
Én egy érzékeny férfi vagyok, bár azért nem nevezném egyértelműen nőies dolognak az érzékenységet.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen, hogy átlag ez, átlag az. Az egész nemi identitás, "belső nem érzése" egy hatalmas spektrum, koránt sem csak a női és férfi végpontokkal. Annak ellenére, hogy legtöbben férfiként vagy nőként azonosítják magukat, nagyon tág határokon belül érezhetik magukat nőiesnek, férfiasnak, egyiknek sem, mindkettőnek, stb.
- MoonEyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!