Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Here visszértágulat lehet?...

Here visszértágulat lehet? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

17éves fiú vagyok, és kb 3 hete elkezdtem érezni, hogy álláskor és fürdéskor érzek valamit a Bal herém alján.. Fürdés után nagyobb (legalábbis annak tűnik), valamint ülő-és fekvőhelyzetben szinte alig kitapintható. Valamint még annyi erről, hogy puha ez a 'csomó' bár én inkább valami érnek tapintom. Kicsit rákeresgéltem a neten, és rájöttem, hogy esetleg visszértágulat lehet(állásnál érződik, puha , bal herén stb..) ...

Szerintetek mi lehet?? A hererák ugye porckemény? azt olvastam..

UI: MEGYEK orvoshoz nem sokára, légyszi ezzel kapcsolatban ne írjatok, csak gondoltam felrakom ide a kérdést.!

Ezer köszi mindenkinek!

2011. dec. 1. 19:01
 1/1 anonim ***** válasza:

A rák az a szervezeten belül kialakult kontrollálatlan sejtszaporulat. Nem biztos, hogy porckemény. Bármilyen oda nem illő szövet is lehet, ha az. De nem hinném, hogy neked az van.

De nemsokára jön EE és mindenkit kioktat a rossz stílusában:

_ Hány éves vagy?

_ Mi történt pontosan? Mit csináltatok olyat, h. ezt észrevetted? (Mi volt a pontos szitu?)

_ Miböl gondolod h. ez hererák is le7et??

_ Szüleidnek, tesódnak, legjobb barátodnak beszéltél már erről az aggályodról? Neki(k) mi a vélemény(ük)?

2011. dec. 2. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!