Nagyon viszket az ánuszom, a napom nagy részében. Mitől?
Próbálj valamilyen finom kenőcsöt használni, de ha egy
héten belül nem javul, fordulj bőrgyógyászhoz! Én is
végig csináltam ezt, kellemetlen annyiban volt, hogy jól
szét kellett húzni az ülőgumóimat és halogén lámpával
nézegették pár percig. De utána kaptam is olyan kenőcsöt,
hogy két nap alatt elmúlt és többé nem jött elő!
Szedd össze minden bátorságod és menj orvoshoz! Gondolj
arra, a nőknek milyen kellemetlen lehet a nőgyógyásznál
feltárni az ágyékukat! Akkor te is meg tudod mutatni egy
bőrgyógyásznak a feneked lyukát!
Hy!
Mi lett voltal orvosnal? Mert par napja nekem is ez van....en sem dugdosok semmi oda ;) a nagywc-nel pedig meg csip is :O remelem nem aranyer vagy vmi ilyesmi...... hulye dolog ez,de meg lehet ilyedni ilyen dolgoktol.... orvoshoz en sem szeretnek menni....amugy tegnap este bepanten fertotlenito kremet tettem ra es mara javult egy kicsit...szerintem "ott" lassan gyogyul nagyon,es szerintem papirral sertettem fel en is.... :(( nah majd meglatjuk hogy jobb lessz e... de mondjuk ha nem takaritottad ki magad jol akkor attol is lehet,hogy kicsipte..... :O mik vannak :o tovabbi szep napot,jobbulast :D
Szamo77, igazad van!
Utolsó kommentelő: még nem mentem el, még kicsit viszolygok tőle, de elfogok mert nem múlik. Félek, hogy a prosztatámmal lehet a gáz, mert elég nehéz megállapítani, hogy pontosan hol a bibi, de lehet, hogy csak folyamatosan felsértem wc-papírral, mert hát azt csak nem hanyagolhatom :P
Örülök, hogy egyetértesz velem! Jó, hát ciki, de hidd el,
egy orvos másképp fogja ezt fel. Ez a szakmája, látott
ilyet eleget, te meg ne törődj semmivel, told le a gatyád,
megvizsgálnak és kapsz megfelelő gyógyszert rá! Ne félj,
nem lesz semmi baj. De most már ne halogasd tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!