Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nekem még miért nem volt? Nem...

Nekem még miért nem volt? Nem minha hiányozna de másnak miért van?

Figyelt kérdés
14 éves srác vagyok...kb fél éve van ondóm és minden egyes orgazmus után távozik is. viszont először nem éjszakai magömlésem volt hanem 1x amikor vertem utána csak jött. és azóta 1x se volt se szexuális álmom se éjszakai magömlésem. kb 1 héten 4-5x verem...hogyha mondjuk várnék 1 honapot akkor lenne?

2011. nov. 25. 22:37
 1/7 anonim válasza:
Próbáld ki ...
2011. nov. 25. 22:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Annál előbb is valószínűleg. De álom nem feltétlen van, illetve nem feltétlen emlékszel rá, csak foltos lesz a ruha, amiben alszol.
2011. nov. 25. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, majd kifejlődik rendesen és jut elég minden napra
2011. nov. 25. 22:39
 4/7 anonim válasza:
Nem biztos. Attól h nem volt, még nincs semmi bajod. Lényeg h mikor kell, akkor van anyag :D
2011. nov. 25. 22:40
 5/7 A kérdező kommentje:
jaja :D
2011. nov. 25. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:

az éjszakai magömlés azért van mert a felesleges sperma így tud eltávozni a testedből.

De mivel rendszeresen masztizol ezért nincs ez.

2011. nov. 26. 00:54
 7/7 anonim ***** válasza:

ettől eltekintve elő fog furdulni

egyébként meg nem akkora élmény ami miatt érdmes egy hónapot várni, és a vége felé majd megőrölsz, és rámásznál bármire :)

2011. nov. 26. 16:09

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!