Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pár hete vettem észre, hogy...

Pár hete vettem észre, hogy néha zsibbad a balkezemen a kisujjam. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Nem ütöttem meg, nem sérült meg. Egy nap, párszor előjön aztán el is múlik magától. Nem teljesen érzéketlen ilyenkor, inkább az érzés olyan mintha elzsibbadna, és hideget érzek az ujjamban, de nem hideg. Mi lehet ez? Mitől? Egyáltalán foglakozzak vele vagy ez semmiség.
2011. nov. 25. 06:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindenképpen menj el orvoshoz,idegrendszeri problémára utal.

Gerincproblémáknál szokott ez jelentkezni,amikor a gerincvelő nyomás alá kerül.

2011. nov. 25. 07:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Foglalkozni kell vele.Okozhatja gerincprobléma is.A 24 éves fiamnak is zsibbadt, meglepődtünk, mikor az orvos hasi ultrahangra, röntgenre küldte vele.Kiderült, hogy a nyaki csigolyákkal van gond.Gyógytornával, kenőccsel rendbejött.
2011. nov. 25. 07:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Így van. Nekem gerincsérvem van, hozzáteszem 25 vagyok. Sajna ettől nem érzem a 2 nagylábujjam külső széleit. Vagyis érzem, csak nagyon nehezen, olyan mintha egyfolytában zsibbadna, vagy egy 2 centis bőrkeményedést fogdoznék. Szal érzéketlen:) De már hozzászoktam, sajna nem lehet vele mit kezdeni, műtétet emiatt meg nem kockáztatok.

Amúgy anyámnak volt régen ilyen, h mindig zsibbadt a kisujja, később már a gyűrűs ujja is, de naponta többször, rövid ideig. Neki ínhüvely gyulladást mutattak ki. Akupunktúrára járt sokáig, és azóta elmúlt neki.

2011. nov. 25. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!