Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetek későn érő vagyok?

Szerintetek későn érő vagyok?

Figyelt kérdés
15/F 160cm és 59 kg vagyok. Hónaljszőröm most kezdett nőni. A péniszemről annyit hogy elég kicsi! Hááát 10cm nincs meg. Fanszőrzet is van de kevés szőrszál. Reggel mikor felkelek mindig feláll a péniszem... És eléggé sokszor szoktam csajokra gondolni meg ilyesmi. Mondhatni nagyon vágyok egy lányraa! Meg a sexre és sokat gondoltam . Elég ciki ennyit gondolni ezen nem???? Apám 170-175 cm Anyukám 180cm talán. Még annyit hogy a hormonszintem normális! És a mutálás se következett be. De azért nincsen annyira vékony hangom. Nem szoktam verni és magömlésem se volt még. Nah nagyon remélem hogy valaki válaszol mert ezt megírni nem 1 másodperc volt! Köszi a válaszokat előre is!:) (ha történne olyan)
2011. nov. 19. 01:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ó,hát volt előváladákod,az a trutyi,azért jobb ha tudod sokszor az előváladékban már egy kis mennyiségű sperma is van,szóval akkor meg nincs miért aggódnod hidd el.Tök rendben van veled minden,csak hát később érsz kicsit,sajna ezt felgyorsítani nem tudod,majd idő elrendezni.

Végülis beszélhetsz a másik sráccal de segíteni nem tud,aztán vagy igazat mondana ő a saját fejlődése gyorsaságáról vagy nem,mert a te korodban a méretekkel,a sperma mennyiségével is kamuznak ám ezerrel.De a lényeg nincs veled semmi baj,az idő majd megoldja.:)

2011. nov. 19. 18:24
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaaszokat!! :)
2011. nov. 19. 20:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Amúgy miért van az hogy ennyire nagy az étvágyam?
2011. nov. 19. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!