Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem áll fel rendesen?...

Miért nem áll fel rendesen? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Valami baj van a péniszemmel? Mostanában sokkal nehezebb felállítani a péniszem és ha sikerül is akkor is puhább mint régen. Mikor nem kéne akkor teljesen ok nélkül is van néha merevedésem de mikor kéne akkor alig lehet működére bírni és elég gyorsan el is megyek. Ez így elég gázos.

Beteg vagyok vagy pszichés eredetű lehet a gond? Az biztos hogy túl sokat stresszelek miatta és nem tudom hogy most elmenjek-e orvoshoz vagy csak azért van mert stresszelek. Szerencsére a barátnőm megértő de ez akkor is nagy ciki számomra. Mit csináljak?? 19 éves vagyok ha ez számít

2011. nov. 15. 22:10
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
Es elötte mar volt szexualis kapcsolatod,ami normalis volt?En is voltam igy 16-17 eves koromban,es a stressz miatt volt,mindig azon stresszeltem,hoogy mi lessz,ha nem lessz jo a baratnömnek,meg ilyenek,es fel sem allt.Probalj ne erre gondolni,es ne eröltetni a szexet,annak,csak ugy spontan kell jönni :) Szerintem nincs semmi komoly bajod,csak a feszültseg...
2011. nov. 15. 22:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem biztos, hogy lelki eredetű a probléma. Ha régebben nem volt gond, akkor azóta történhetett valami, vagy egyszerűen stresszesebbé vált az életed. Nyugodj meg, ha a barátnőd megértő, szerencséd van. Ne félj beszélni a problémáról, és ne erre gondolj, amikor oda kerültök. Még inkább stresszelsz, mert félsz, hogy nem fogsz tudni teljesíteni, ennek hatására egyre rosszabb lesz. Mind a teljesítményed, mind a lelkiállapotod. Ha rájössz, hogy mi az az ok, ami miatt nyugtalan vagy, akkor könnyű lesz megoldani, ha nem, és szakemberhez akarsz fordulni, akkor mindenképp egy pszichológus vagy pszichiáter segíthet a legtöbbet. De sokat ér egy megértő családtag, barát, vagy a barátnőd. Légy nyitott azokkal, akik érdemesek rá, könnyebb lesz az életed.

Természetesen nem árt az sem, ha urológussal is kivizsgáltatod magad, mert szervi eredetű probléma is lehet, de az esetek túlnyomó többségében nem arról van szó.

Sok sikert!

2011. nov. 15. 22:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Megfogadom a tanácsokat.

Igen elötte már volt normális szexuális kapcsolatom. Nem sok de volt.

Azon gondolkozom hogy barátnőmmel nemrég jöttem össze kb 2 hónapja. Nagyon szeretem és ő is engem de elötte volt egy másik lány akivel totál nem jött össze mert én szerettem talán túlságosan is de ő nem és lehet hogy legbelül ezt nem tudtam még elfelejteni és ez hat ki mostanáig.

2011. nov. 16. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!