Mekkora az esélyem AIDS-re, ha 1,5 éve egy ismerősöm (fogadásból) maszturbált megfogtam az ondóját és utána én is maszturbáltam?
Figyelt kérdés
Mindketten fiatalok vagyunk (szűzek) és férfiak vagyunk, eddig semmi tünetet nem észleltem (télen többször voltam beteg, de az mindig így volt.2011. nov. 7. 21:55
1/12 anonim válasza:
Mivel mindketten hülyegyerekek vagytok, semmi esélyed rá.
3/12 anonim válasza:
Te idióta, ha szűzek vagytok, hogy lennétek AIDS-esek? :D
4/12 anonim válasza:
Ekkor lett volna esélyetek, ha sérült nyálkára (mint például száj), vagy nemiszervre/be kerül AIDS-es ondó.
5/12 anonim válasza:
Minden körülményt alaposan mérlegelve: nullánál valamivel nagyobb. De nincs annyi tizedesjegy, hogy ideférjen.
6/12 A kérdező kommentje:
De ha ő tuti nem AIDS-es, akkor teljesen 0%?
2011. nov. 9. 21:59
7/12 anonim válasza:
100%, hogy nem AIDS-es, tudod nemi úton terjed -.-'
8/12 anonim válasza:
Ha tuti nem, akkor 0%.
De ugye sosincs tökéletes bizonyosság. :)
Komolyra fordítva a szót, mindent figyelembe véve, maga a feltételezés, hogy így elkaphattad az AIDS-t is komolytalan.
9/12 anonim válasza:
Az előző előttinek NAGYON ERŐSEN AJÁNLOM, hogy frissítse fel a tudását az AIDS terjedési lehetőségeit illetően.
10/12 anonim válasza:
" A HIV-fertőzés vér, ondó, előváladék, hüvelyváladék és anyatej útján terjed; " Nekem ne ajánlgassál semmit, nem vagyok hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!