Nekünk férfiaknak "kell", szükséges önkielégítést végeznünk egészségünk érdekében?
xD azt a megfogalmazást :D
kössz! még jöhetnek a válaszok
ha igen kb. mien gyakran? :S
Mondjuk azt hogy ha nincs barátnőd akkor igen, hiszen az elvonási tünetek igen érdekesek.Ha van állandó párod és hamar elszálsz akkor is érdemes, mert elöbb utobb megunja a korai szárnyalást.
Feszült rossz közérzet,levertség ingerlékenység stb.
Nos mivel ezek a tünetek depresiot okoznak, így további betegségeket idéz elő.Olyan ez mint egy lánc reakció.
Szóval ebben az esetben ovd egészséged.
az hogy milyen gyakran ezt Te ugyis érzed.
Barátné nélkül heti 2szer szerintem normális.
Barátné mellett aktustól függ, rávaló tekintettel.
Szerintem kell!!!!
Pont azért, amit leírt az első válaszadó.
Az egyéb kellemetlenségekről nem is beszélve.
Herék fájnak stb.
Annyiszor, ahányszor jól esik.
jó nem azt mondom hogy rosszul eski :$:D!
de mégis ha "elvonó kúrán vagyok" akkor!
Semmit nem kell. Ha nem akarod, nem érzel rá késztetést, nem csinálod. Persze amit nem használsz az elsorvad :)
Ha nem maszturbálsz, max a libidód csökken. Persze kérdés, hogy az most mekkora. Egyébként szvsz a heti 2x nagyon kevés, hány éves vagy?
Kell
azospermai alakulhat ki, ha valamelyik testrészedet nem hazsnálod, akkor az uyge elsorvad, egy idő mulva csökken a libidód, később ha mégis akarod hazsnálni, gondjaid lehetnek az ágyban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!