Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Valaki linkelne be képet...

Valaki linkelne be képet gombás fertőzésről és a zsír mirigyekről is? Lejjebb részletesebben.

Figyelt kérdés
Mert nem tudom eldönteni mi akar ez lenni...Csak mert ha véletlen valami betegség orvoshoz kell vele menni és biztos ami biztos...De már hónapok óta vannak rajta ilyen kis fehér 1x1 mm-es kis fehér pici kis ki dpmborodó valamik csak eddig nem foglalkoztam velük mert azt hittem hogy normálisak de már elégé zavar...13/F
2009. máj. 6. 13:24
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és különösebben nem viszket csak néha de az se olyan vészes...
2009. máj. 6. 13:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Hol is vannak ezek pontosan? A péniszeden?
2009. máj. 6. 16:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen a herezacskón és a pénisz tövén alul.
2009. máj. 6. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Na itt egy kép,ezt találtam.

[link]

Ilyenekre gondolsz? Ezek a zsírmirigyek. Ezzel semmit nem lehet csinálni, és nagyon sok embernek van.

Ha gombás lennél, az más tünetekkel is együtt járna, valószínű inkább neked is csak ennyi a bajod.

2009. máj. 6. 19:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen ilyenek csak nem sárga színűek hanem fehér...Köszönöm a válazsokat!
2009. máj. 7. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!