Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Barnás színű köpet reggel....

Barnás színű köpet reggel. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párom pár hete barnás színűt köp reggelente, közvetlenül ébredés után. Egész nap nincs semmi, csak reggel.

Kapcsolódhat ahhoz, hogy néhány hete meg volt fázva, s fájt a torka?

Vagy mitől lehet?

Hozzáteszem: nem dohányzik.

Köszönöm előre is a válaszokat.

2011. okt. 31. 20:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

:O

Miféle munkahelyen szabad ma még dohányozni???????????????????????????????????????

Állítólag a passzív dohányzás legalább olyan káros, mint az aktív.

Jót biztos nem tesz neki, de hogy ez attól lehet-e, nem tudom...

Csak azt mondod, nem lentről köhögi fel, tehát a toroknál lentebbről talán nem jön.

2011. okt. 31. 22:32
 12/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Bocsi, hogy csak most írtam, de tegnap ki kellett kapcsolni a gépet. Beszélgettem vele. Kitalálta, hogy ő nem járkál minden fajta kivizsgálásra, ha küldenék.

Tudom, hogy miért. Elég hülye a háziorvosa, asszisztensnőjével együtt. Magas a vérnyomása páromnak tini kora óta. Szed rá vérnyomáscsökkentőt 2 félét. Egyikből napi 1 szem, másikból napi 2 szem. Viszont rosszul érezte magát, s otthon megmérte a vérnyomását, kiderült, hogy nagyon levitte neki a napi 3 szem.

Amiből 2 szemet kell bevennie abból szed már csak 1 szemet, a másikat egyáltalán nem, s így érzi jól magát, azóta nem volt rosszul léte.

Azóta mennie kellett íratni fel gyógyszert, de a doki még nem volt bent reggel, csak az asszisztensnő. Elmondta neki, hogy elég ha az egyik félét írja fel, mert a másikat már nem szedi, mert rosszul volt tőle. A nő teljesen ki volt akadva, hogy mi az hogy a párom eldönti, hogy neki mi a jó.

Magyarázta neki a párom, hogy de ő így van jól, akkor minek szedjen 3szor annyi gyógyszert. Tudod mit mondott az asszisztensnő? "Nem baj az, ha sokat szed, én is sok gyógyszert szedek, nincs abban semmi."

Hidd el nem sok hiányzott, hogy elmegyek, s kiosztom.

Nem azt nézi, hogy a betegnek mi a jó, hanem hogy minél több gyógyszerre szoktassa, még akkor is ha rosszul van?

Na ezért nem szívesen megy orvoshoz, már attól pánikol, ha tudja gyógyszert kell íratnia, mert megint kitalál valami hülyeséget, s azért megy fel a vérnyomása.

2011. nov. 1. 13:07
 13/17 anonim ***** válasza:

Megértem az ellenérzéseit, de fel kell dolgozni ezt, és vagy orvost váltani, vagy elhatárolódni érzelmileg, mert orvosra szükség van... Nem lehet ennek a negatív élménynek az a következménye, hogy életében többet nem vesz igénybe orvosi segítséget, és súlyosan megbetegszik....

Így van?

:(

2011. nov. 1. 15:09
 14/17 A kérdező kommentje:

Igen, persze. Ez így van.

A dohányzás egyébként nem bent a munkahelyén van, hanem kint a dohányzóba ha kimegy beszélgetni.

2011. nov. 1. 15:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Torokgyulladás után köptem barnát, de csak egy két napig, utána sárgás lett majd helyreállt. Orvosnál voltatok?
2011. nov. 1. 15:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem volt, mert jól érzi magát mindemellett. Csak én azért aggódok, mert nem akarom, hogy baja legyen.
2011. nov. 1. 15:57
 17/17 Én_vagyok_az válasza:
Csak kíváncsi vagyok, hogy él még a férjed? Eljutott ezalatt az 5 év alatt orvoshoz?
2016. dec. 25. 04:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!